Andrzej - opinia (1) Miejsce to jest zarówno centrum handlowym jak i targowiskiem,a okoliczne... Andrzej skalar - opinia (1) to bardzo fajne miejsce, super dojazd i parking...... skalar Magdalena - opinia (1) Wizyta po kwarantannie. Spokojnie, bez napięcia, ciekawa oferta - inna niż w... Magdalena
Joanna - opinia (1) Fantastyczne miejsce na zakupy bez tłumów. Joanna Anna - opinia (1) To najpiękniejsza galeria w Trójmieście Anna Wioletta - opinia (1) eurofirany-przepiekne rzeczy...a obsluga najmilsza na swiecie,panie pomocne i... Wioletta Małgorzata - opinia (1) Bardzo lubię ten obiekt. Jest na ludzką skalę. Małgorzata Radek - opinia (1) podpowiem, że będzie bardziej opłacalnie jak od razu zamieni się to w dom... Radek Klient - opinia (1) Centrum handlowe to nie targ, a sprzedawcy na na stoiskach na korytarzach... Klient Gd-ka - opinia (1) Niezrozumiały brak schodów przy parkingach... daje o sobie znać w okresie... Gd-ka 1984 - opinia (1) Jestem zadowolona z lokalizacji, mam kwadrans do sklepu spacerkiem. Obiekt... 1984 Alicja - opinia (1) Przyjemne miejsce z różnorodną ofertą, duży plus za akcje dla dzieci, u nich... Alicja Art - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce,trochę się obawiałem tej inwestycji ale wyszło super. Art Asia - opinia (1) Gratuluje super oświetlenia świątecznego. Asia Ryszard - opinia (1) Od jakiegoś czasu jest bardzo brudno. Ubikacja otwarta tylko jedna,... Ryszard Koszmar (1) Toalety o 15w godzinie szczytu zamknięte porażka kolejki jak po mięso w PRL Syla z PRL u Katastrofa do wyburzenia (2) Byłem pierwszy raz i ostatni. Zwykła, ohydna galeria handlowa, wzorniczo... loki dotyczy sklepu Textil Market w Galerii Metropolia (1) Sklep nie przyjmuje zwrotów w ogólnie przyjętych terminach czyli 14 dni -... Krystyna Xxx (1) Nie polecam stoiska ze słodyczami. Ciastka zeschniete i pełno owadów. Jeżeli... Nie polecam Galeria ma siē zamknäć z początkiem nowego roku (2) Już teraz nikt nie dba o czystość ubikacji korytarzy sklepy świecą pustkami... Ewelina