Tragedia parking (1) Żeby wjechać przez bramę parkingu na górę galerii czeka się ok 15 min... Joanna Masakra (1) W toaletach śmierdzi i nigdy nie ma płynu do rąk. Korytarze brudne, nic nie... Myszka Śmierdzi szambem (1) Moje ulubione centrum handlowe.Ostatnio czesto w centrum towarzyszy bardzo... Aga
Sklep tragedia - nieporozumienie (1) Brak dobrych sklepów Drogo źle zaplanowane centrum Płatny parking !!!... Rafał jest ok (1) Fajna nowa siłownia, sklepów jest niewiele, ale da się zrobić zakupy, fajnie,... Parulina Ryńska reebok sklep Kaja (10) omijajcie sklep reebok w fashion house na Szadólkach.Zakupilem tam buty... xenon Porażka, dla odwiedzających grozi stratami. (2) Nie dość że nic tam nie ma, to teraz jeszcze dowalono przypadkowym... pani z kombi Jaki parking, taka reszta (1) "Pierwsza godzina gratis" prowizorycznie zaklejona taśmą z napisem 1 zł.... córka leśniczego Nie jest źle ale może być lepiej (3) Ok, pracuję tam ale patrząc na opinie wcześniejsze ludzi z bólem pewnej... Pracownik fajnie, polecam (2) Byłam ostatnio z córką w tej galerii jak była wizyta Mateuza Gesslera i na... Paula Dno (1) Nic ciekawego do zaoferowania, dodatkowo płatny patking już od pierwszej... M Tragedia posejdona (1) Jeśli potrzebujesz szarej narożnej kanapy, galeria metropolia to miejsce dla... Kubson11 Parking ogólnodostępny (1) Parking to jest jakaś kpina ! Za 15 min spędzone w Galerii liczą sobie 1 zł... Kobieta Kaja sklep adidas (1) No cóż, widzę, że pan mgr Daniel Dziubiński jest znany z tego, że nie uznaje... Jacek riviera (1) super,wiadomo bo w Gdyni.Bede tam w styczniu. chico Meble i wnętrza - ok (1) dla mnie najlepsze piętro z meblami, jestem architektem i często korzystamy z... Małgorzata polecam (1) Polecam drugie piętro, dobre sklepy meblowe Kryspi Najgorsza galeria w jakiej byłam. (1) Ani jednego fajnego sklepu. Ciemno, ponuro, pusto. Więcej obsługi niż... ola Reklamacje- Filippo (4) Po miesiącu od zakupu butów musiałam oddać je do reklamacji:/ Reklamacja... Daria Parking (1) Nie polecam korzystania z parkingu w galerii. Wjechałem do galerii o godzinie... Filip