Daria - opinia (1) Galeria wewnatrz ładnie urządzona, ale w mojej opinii jest nieprzemyślana... Daria Ludzie sikają - opinia (1) Skandal, żeby w tak dużym obiekcie z mnogością sklepów i płatnym parkingiem... Ludzie sikają Ja - opinia (1) Wszystkie kabiny w meskich toaletach na trzech pietrach zamkniete.... Ja
Danuta - opinia (1) Fajna Galeria z tradycją,z tego co pamiętam otwarta w 1998 roku więc już... Danuta Halina - opinia (1) Przemiła profesjonalna obsługa, Panie uśmiechnięte, pełne empatii,... Halina Zuzanna - opinia (1) Fatalne rozwiązanie parkingu. Pomimo pokazania paragonów zakupu musiałam... Zuzanna RL - opinia (1) Bardzo ładnie urządzone centrum. Mało klientów, a w związku z tym brak... RL Patrycja Lewna - opinia (1) 6. kwietnia zamówiłam kartę podarunkową (zamówić można tylko online). Do tej... Patrycja Lewna Miki - opinia (1) Uważam że powinny być 2 godziny tak jak w klifie. Zawsze trzeba dać sobie te... Miki An - opinia (2) W sklepach obsługa z nonszalancją i bardzo niemiła . Ekspedientki... An Mky - opinia (1) Darmowy parking i kameralny charakter. Lubię zakupy na których nie muszę... Mky Gość - opinia (1) Centrum beznadziejne chociaż lokalizacja bardzo dobra masa pustych lokali Gość Tomasz Konowalski - opinia (1) jeździłem od chwili powstania Galerii, właściciele przedobrzyli z... Tomasz Konowalski Danusia - opinia (1) Regularnie robię zakupy na hali targowej w Gdańsku. Zakupy do domu tzw.... Danusia Gdańszczanka. - opinia (1) pan ze stoiska warzywno -owocowego przy naszej hali targowej w gdańsku... Gdańszczanka. Dorota - opinia (1) Klif ział pustkami już kilku lat... Po wprowadzeniu płatnego parkowania... Dorota bartek - opinia (1) Widok od strony peronu SKM- odpychajacy. W witrynach centrum można podziwiać... bartek Monika - opinia (1) Lubię tą Galerię, ale nie mogę zrozumieć dlaczego nie ma już w niej ani... Monika Mieszczuch - opinia (1) Mam prośbę. Przy wejściu głównym stoi miska dla psa. Brudna i woda w niej... Mieszczuch Joanna - opinia (1) Ceny z kosmosu i obsluga nastawiona na zagranicznego klienta i tylko do nich... Joanna