box w nowej hali (2) nie wiem jaki jest to nr boxu ale znajduje sie w nowej częsci Centrum po... Honorata Zadowolona (1) Nie rozumiem tych komentarzy, że panie nie miłe , albo zero zainteresowania... Klaudia centrum handlowe a jak stadion dziesięciolecia (1) wszystkie centra handlowe prześcigają się by przyciągnąć klienta, ale nie... zblazowany klent
Liu Jo - ekspedientki (4) Odwiedziłam ten sklep z nadzieją, że coś dla siebie znajdę. Jestem osobą... Laura Półbuty (2) Nie radze robić tam zakupów ,bo reklamacji nie uwzględniają nawet jak but... Krysia Znaleziono Nowe z Metkami Ciuszki Chłopięce H&M !!!!! (8) Dnia 09.04.2014 r. w Parku Handlowym Matarnia znaleziono siatkę z Nowymi... sylwa Ściszcie muzykę w stradivariusie !! (1) Tak jak w tytule, muzyka w tym sklepie dudni jak szalona, na niczym nie można... Pawel Najlepsze CH w Trójmieście (1) Zdecydowanie najlepsze miejsce na większe zakupy w Trójmieście. Każdy... Paula Dla osób, które mają pieniądze oraz czas. (1) W ciągu jednej 5-godzinnej sesji nie da się przejść wszystkich sklepów,... Paulina C.H Kowale (1) Bardzo dogodnie polozone centrum handlowe jak pisal przedmowca , dodatkowa... Maciej Trochę RiWJera (1) Trochę wiejska ta RiWJera. Mieszkam niedaleko i często robię zakupy w... Barbie Super (1) Moje ulubione miejsce w Gdańsku, jestem tam prawie codziennie :) johnny Funkcjonalność parkingu... (4) Osoba odpowiedzialna za zaprojektowanie parkingu albo dostała robotę po... Sebastian KOSZMARNY SKLEP FILIPPO (1) FILIPPO SZADÓŁKI MASAKRA!!! Buty zakupilam w grudniu a juz po 2 tygodniach... GO Co za koszmarna muzyka (1) Muzyka w centrum nie zachęca do spędzania czasu ( trzeba szybko zrobić zakupy... klient Karol (1) Polecam ten sklep :D najbardziej opłaca się kupić w nim buty , są bardzo duże... Karol Nie ma tłumów! Jest przyjemny spokój. (1) Galeria jest w doskonałej lokalizacji - parking free. Dodatkowo jest tam... Nika Andrzej Kalicki - opinia (1) Bardzo mi się podoba lokalizacja centrum, dzięki niemu nie muszę jeździć... Andrzej Kalicki Sklep "chandra" (2) Bardzo się zawiodłam na sklepie " Chandra", gdzie chcąc wydać pieniądze nie... Agnieszka Ok gdyby nie... (1) Duży wybór sklepów, kilka restauracji, ale ktoś mógłby w końcu łaskawie... enemi