Ostrzegam tych co parkują w galerii bałtyckiej (1) żebyście byli czujni i zwracali uwagę na czas parkowania, oraz zawsze... klientka galerii przyjemne (1) przyjemne centrum, człowiek się nie męczy chodzeniem Herman Parking (1) Beznadziejna organizacja parkingu, nitk nie pilnuje zaparkowanych samochodów,... Dante
obsługa w klifie NIKE (2) Personel kompletnie nie zna sie na warunkach reklamacji. Bardzo... weronika Sklep z samymi dżinsami. (3) 15.11.12r. kupowałam dżinsy (granatowe). Nie pamiętam nr box, bo paragon mi... Henryka KALOSZE ;/ (3) W listopadzie kupiłam KALOSZE :) żeby była jasność :) byłam w nich 3 razy... Aleksandra toalety (1) Toalety są bardzo zaniedbane, odrzuca na samą myśl że trzeba z nich... Stokrotka Zdecydowana klientka. (1) Witam drogie Klientki. Chciałabym poruszyć jeden dziwny temat jaki mnie... Zdegustowana Box 85 garnitury (2) Polecam garnitury w boxie 85. Dokonalem zakupu i jestem bardzo zadowolny z... Wojtek sklep PLANETA (2) Chciałabym przestrzec przed robieniem zakupów w sklepie sportowym... lucyna box w nowej hali (2) nie wiem jaki jest to nr boxu ale znajduje sie w nowej częsci Centrum po... Honorata Zadowolona (1) Nie rozumiem tych komentarzy, że panie nie miłe , albo zero zainteresowania... Klaudia centrum handlowe a jak stadion dziesięciolecia (1) wszystkie centra handlowe prześcigają się by przyciągnąć klienta, ale nie... zblazowany klent Liu Jo - ekspedientki (4) Odwiedziłam ten sklep z nadzieją, że coś dla siebie znajdę. Jestem osobą... Laura Półbuty (2) Nie radze robić tam zakupów ,bo reklamacji nie uwzględniają nawet jak but... Krysia Znaleziono Nowe z Metkami Ciuszki Chłopięce H&M !!!!! (8) Dnia 09.04.2014 r. w Parku Handlowym Matarnia znaleziono siatkę z Nowymi... sylwa Ściszcie muzykę w stradivariusie !! (1) Tak jak w tytule, muzyka w tym sklepie dudni jak szalona, na niczym nie można... Pawel Najlepsze CH w Trójmieście (1) Zdecydowanie najlepsze miejsce na większe zakupy w Trójmieście. Każdy... Paula Dla osób, które mają pieniądze oraz czas. (1) W ciągu jednej 5-godzinnej sesji nie da się przejść wszystkich sklepów,... Paulina C.H Kowale (1) Bardzo dogodnie polozone centrum handlowe jak pisal przedmowca , dodatkowa... Maciej