NIE POLECAM ZAWYŻONE NIEOUTLETOWE CENY (1) Zaskakujące, dlaczego w Warszawie, Lublinie, Pozaniu mogą być prawdziwe... Magda bylem pierwszy raz (2) i udalo sie! kupilem to co chcialem! zadowolenie na maxa JBzGD Ekspediantka z Pull & Bear (1) Nigdy nie widziałem tak pięknej kobiety jak jedna z ekspedientek z Pull &... autor
KLIMATYZACJA (4) BRAK SPRAWNIE DZIALAJACEJ KLIMATYZACJI W -suterynie Galerii chodzi o sklep... KLIENT--STALY-OBSERWATOR-- Parking płatny - SZOK - chyba jako jedyny w Polsce; (3) Bardzo nieuprzejmy sprzedawca w sklepie Bershka - uwagi nie na miejscu wręcz... Dorota fitnessclub (1) Ogółem to może nie ma dużo różnych sklepów, które jakoś przyciągają.. ale... Mee ;) BEZCZELNA OBSŁUGA W APTECE....(!!!!!!) (10) Całkiem niedawno z mężem byliśmy w aptece CH ALFA....i wyszliśmy stamtąd... KLIENTKA Sympatycznie :) (5) Witam, w GCH Manhattan bywam dość często, zauważyłem że po otwarciu GB... MainEvenT H&M Baleriny pikowane z nowej kolekcji (1) W którym H&M-ie można znaleźć czarne pikowane baleriny z najnowszej kolekcji.... Ha dzia J&M (1) Obsługa godna pożalowania do tego zamiast paragonu dostałam jakiś pogryzdany... Ania kieszonkowcy w Galerii Bałtyckiej!! (3) Wczoraj okradziono mnie ( i nie tylko mnie) w galerii bałtyckiej w sklepie... Kajka Znikająca bielizna z Croppa (2) Jestem bardzo nie zadowolona z dzisiejszych zakupów w Cropp'ie. Zakupiłam... Blanca Kino (2) Zastanawiam się ile można zjeść w kinie i ile piwska wypić...Nie mam bladego... kika Justyna - opinia (1) Ostatnio robiłam zakupy w centrum i mogę powiedzieć że całkiem nieźle. Podoba... Justyna piatkowy dzien za bezcen.... (2) Ludzie nie dajcie sie wrobic,ceny w innych dniach tygodnia sa takie... ivoo9 Em - opinia (1) Jak dla mnie to brakuje tam miejsca do którego można by oddać dziecko by... Em zadowolona (1) Nie jestem z Trójmiasta, ale jak mam coś kupować to przeważnie w Batorym. To... justy Time trend (1) Witam , jak najbardziej polecam , obsługa super dziewczyny zorientowane w... klient zaskoczona (1) W manhattanie nie byłam z 1.5 roku...widze tam postęp, nowe sklepy przede... Vanessa polecam sklep TIME TREND (1) WITAM, bardzo serdecznie polecam sklep Time Trend w tej galerii :) nie... Kamilka