najlepsze centrum w Trojmiescie (1) Czytałam opinie internautów, sa w wiekszości pochlebne, podobnie dla mnie i... Urszula Tomiczek Moje ulubione centrum handlowe ;) (1) 1. Kino - super, zazwyczaj jest mało ludzi (nie na premierze), więc można... Katie szkoda (1) H&M dzisiaj straciło również dla mnie na wartości- dzięki ochronie...miałam... basia
bardzo fajne Centrum (1) Bardzo fajny sklep Piotr i Paweł - ciekawe produkty inne niz gdzie indziej.... Sylwia Nice (1) Wedłóg mnie ejst Fajneie xDD DZieje sie tam I sA fajne sklep xDD Czarna^ polecam! (1) super miejsce na zakupy! wszystko pod reka, duzy wybor i w miare rozsadne... kozojeb o Bomi (1) Pan z bujnym zarostem, w bardzo starannie dobranej, eleganckiej koszuli... mieszkanka Matarni hm. (1) po pierwsze toalety,ludzie nie umiecie czytać?toalety są bezpłatne,jak ktoś... xyz Empik, Kinoplex & Bomi (1) Do Alfa chodze jedynie dla Empiku, Kinoplexu i Bomi. Empik super ludzie,... SP Apteka- rewelacja (1) Bardzo lubię kupować w tej aptece, obsługa jest bardzo miła, zawsze dostaję... m3 Douglas - uwaga na obsługę !!! (1) Poraziła mnie obsługa w Douglasie! Dwie długowłose donny w kasie najpierw... Ika jest świetne (1) moje ulubione centrum handlowe :)))) patsu Lubie to C.Ch ma fajny klimat (1) Brakuje mi tam pizzerii,kina i basenu:-) Srednia wieku w promieni 10km to... vinyll Obsługa H&M w Manhattanie (1) Ekspedientki w sklepie H&M zachowują się, jak gdyby robiły wielką łaskę, że w... Karin KOSZMARNY DOJAZD (1) prowadzącego pojazd. Ta sytuacja nie jest jedyna. Kilka dni wcześniej... DOROTA KONOPKA KOSZMARNY DOJAZD (1) Witam! Mieszkam w Gdańsku Głównym, jestem mamą trojga dzieci w wieku 14,... DOROTA KONOPKA zewnętrzne okna wystawowe (1) Obiekt jest piękny, ale wystrój dużych okien wystawowych od ul. Grunwaldzkiej... Sylwia Mera lele - opinia (1) ja do tego h&m zaglądam bardzo często i nie słyszę żadnych rąbanek ;)... w... lele bomi (1) Jestem mieszkanką Trójmiasta od niedawna. Robię zakupy w sklepie Bomi.... Aneta M. dno (1) same obuwie i gazety nic szczegolnego batorego ratuje bomi i reserwd... macco