Ola - ocena (1) Galeria ma już swoje lata, ale na szybką kawę i zakupy zawsze można wpaść.... Ola Danuta - opinia (1) Fajna Galeria z tradycją,z tego co pamiętam otwarta w 1998 roku więc już... Danuta Miki - opinia (1) Uważam że powinny być 2 godziny tak jak w klifie. Zawsze trzeba dać sobie te... Miki
Ulubione CH (2) Polecam osobom, które cenią sobie oszczędność czasu i dobrą lokalizację.... fanka Nie grzeczność (5) Pod koniec listopada będąc wraz z mężem na zakupach w centrum, zostałam nie... Joanna Parking Batoreg (2) Na parkingu panuje średniowiecze. Tylko bilon, a bilonu nikt nie chce... kwama Pani zajmująca się toaletami. (2) 16 lipca 2015 roku będąc w Galerii Batory w Gdyni postanowiłam skorzystać z... Patrycja W. zadowolona (1) Nie jestem z Trójmiasta, ale jak mam coś kupować to przeważnie w Batorym. To... justy OPINiA (1) Wczoraj późną nocą ok.2-3, szukałem wolnego parkingu pod powierzchnią krytą,... Andrzej Marta - opinia (1) Batory jest bardzo małą galeria handlowa. W porównaiu do innych trójmiejskich... Marta Nice (1) Wedłóg mnie ejst Fajneie xDD DZieje sie tam I sA fajne sklep xDD Czarna^ dno (1) same obuwie i gazety nic szczegolnego batorego ratuje bomi i reserwd... macco Strona internetowa!! (1) Jak w ogole moze istnieć centrum handlowe bez strony internetowej!!! Co do... Anuś