100% satysfakcji (1) Pani Aleksandra Matuszak jest osobą niezwykle sympatyczną. Byłam uczestniczką... bacha Centrum Kreowania Wizerunku (1) Pani Aleksandra Matuszak przeprowadzała dla naszej firmy kompletne... Aneta Super szkoła wizażu i stylizacji! (1) Gorąco polecam kursy wizażu i stylizacji w Centrum Kreowania Wizerunku u Pani... kursantka z Gdańska
Serdecznie Polecam Panią Olę jako wizażystkę! (1) Serdecznie Polecam Panią Olę jako wizażystkę! Wykonała cudowny makijaż do... Paola 100% Profesjonalny kurs wizażu i stylizacji (2) Polecam kursy wizażu i stylizacji z wielu powodów, przede wszystkim wspaniała... Isabella SUPER Makijaż ślubny (1) Zdecydowanie polecam makijaż i stylizację ślubną u pani Aleksandry. To... amber Centrum Kreowania Wizerunku (1) Pani Aleksandra bardzo rzetelnie podchodzi do swojej pracy, wyróżnia ją nie... Dawid Szmigiel polecam serdecznie (1) Bardzo cenię sobie usługi Pani Aleksandry, na naszym pierwszym spotkaniu... Michal Centrum Kreowania Wizerunku (1) Uczęszczałam na kurs wizażu u Pani Aleksandry Matuszak oraz skorzystałam z... Aleksandra Cieszyńska Nowy wizerunek i makijaż (1) Pani Olu serdecznie dziękuję za cierpliwość i cenne rady odnośnie mojej... Katarzyna Z Profesjonalna obsługa (1) Pierwszy raz z firmą ABC Wizerunku moja firma nawiązała współprace dwa lata... DUX Najlepszy kurs wizażu i stylizacji!! (1) Ukończyłam kurs wizażu i stylizacji u Pani Aleksandry i zostałam bardzo... Olga Wizaż i Sylizacja,która była dla mnie :-) (1) Rok temu...odważyłam się na krok,na miarę moich pragnień..chiciałam poczuć... Andzela Monika z 28 Wrzesnia 2013 (1) Miałam przyjemność być malowana przez Panią Aleksandrę przed Weselem a także... Monika Polecam gorąco ;) (1) Do niedawna miałem kłopot z odpowiednim doborem garderoby, dlatego... pan Karol ABC Wizerunku - Aleksandra Matuszak - POLECAM (1) Nawet jesli uwazasz sie za wizazystke, powinnas poznac osobiscie Ole... Agata kurs wizażu i stylizacji (1) Niedawno ukończyłam kurs wizażu i stylizacji u Pani Aleksandry. Reasumując...... Magda Gorąco polecam :-) (1) Moje drogie przyszłe mężatki!!! Jeśli chcecie by wasz dzień ślubu Ten jedyny... JOLKA Polecam!!! kurs wizażu i makijażu (1) Witam, bardzo polecam intensywny kurs wizażu i makijażu prowadzony przez... Andriana P. Polecam!!! (1) Witam bardzo jestem zadowolona z pani Oli jeszcze tak cierpliwej i życzliwej... Monika