polecam! (2) Witam! serdecznie polecam kursy u pani Oli. Jest to bardzo rzetelna i... Lidia P. Profesjonalistka (1) Serdecznie polecam kobietom,które wczesniej bały sie makijazu i jego... Aleksandra S. polecam (1) Witam, niedawno ukończyłam kurs wizażu i wszystkim zdecydowanie polecam.... Aneta
Zdecydowanie polecam! (1) Witam! bardzo serdecznie polecam kurs wizażu prowadzony przez panią Olę.... I. Wysocka Przemiłe zakupy :-) (1) Z panią Aleksandrą spędziłam bardzo miłe chwile na zakupach. Bardzo nie lubę... Ania najlepsza szkoła w 3mieście (1) Polecam szkołę prowadzoną przez Panią Aleksandrę z uwagi na profesjonalne... Lusiek Bardzo polecam (1) Witam wszystkich. Skonczyłam kurs wizażu pierwszego stopnia w styczniu u pani... kosmetyczka Justyna W. - opinia (1) Ukończyłam intensywny kurs wizażu. Jestem bardzo zadowolona. Nauczyłam się... Justyna W. polecam (1) szukałam profesjonalnego i intensywnego szkolenia i znalazłam. Każdy nauczy... Gina Polecam (1) Ukończyłam kurs stylizacji i kreowania wizerunku a obecnie uczęszczam na kurs... G. Moja opinia (1) Osobiście ukończyłam kurs u Pani Aleksandry Matuszak i jestem bardzo... Adrianna Syposz (Redo) cudowne oblicze żony (1) Witam wszystkich. Panią Aleksandrę poznałem przez kolegę. Przygotowała... Wiktor SUPER METAMORFOZA (1) Chciałabym serdecznie podziękować za profesjonalne doradztwo, wspólne zakupy... aleksa Gorąco polecam! (1) Witam serdecznie wszystkich poszukujących nowej drogi życia i marzących o... Marita Profesjonalizm i Elegancja (1) Polecam wszystkim skorzystanie z profesjonalnych usług Pani Aleksandry.... Wojciech oby takich szkol jak najwiecej (1) Polecam wszystkim szukającym mozliwosci rozwoju, jak i dalszego... adrianna Intensywna szkoła makijażu (1) Od 10czerwca jestem dyplomowaną wizażystką.Szkołę ukończyłam pod kierunkiem... Lilla Józefowicz kurs wizażu (1) odbyłam kurs wizazu polecam jak najbardziej...... bardzo miła... hania intensywny kurs wizażu (1) Witam wszystkich. Panią Aleksandrę poznałam przez przypadek w innej... Ola