Znowu nie odbierają telefonu... (2) Chciałam zarejestrować chore dziecko. I znowu to samo. Słuchawka odłożona.... Alina masakra (1) Najgorsza przychodnia w jakiej kiedykolwiek byłam. Z bólem stopy byłam u... Monika PRZEZ WIELE LAT TO SAMO- PACJENCI TRAKTOWANI JAK BYDŁO (1) chodziłam do tej przychodni jak byłam dzieckiem zanim stała się placówką... ANONIM
Nie przyjęli mnie trzykrotnie- jestem w ciąży! (3) W ubiegłym tygodniu próbowałam zarejestrować się do lekarza rodzinnego TRZY... ciężarna Odradzam!!! omijajcie z daleka!!! (11) Ta przychodnia to jakas pomyłka, żeby zarejestrowac dziecko trzeba albo... mama Tylko w Polsce (4) Żeby dostać się do lekarza trzeba przyjść przed otwarciem przychodni czyli... Kasia SKANDAL (2) Przychodnia pusta, dr Bielicki ma jesczsze prawie godzinę dla pacjentów i... Przemysław gdzie przyjmuje dr Malek? (4) bardzo proszę o informację, bo chcę aby dalej zajmowała się moim dzieckiem.... anka nie polecam (1) Pomimo miłej obsługi dostępnośc minimalna. Dziecko choruje to z gorączką musi... marta Sa bardzo mili i starają się zawsze pomóc (1) Mimo kolejek jest bardzo sympatycznie. Karina Omijać uciekać (1) Dostać się do lekarza graniczy z cudem zapisy tydzień do przodu, osobą które... Zawiedziony Polecam (1) Uważam, że jakoś usług znacznie wzrosła personel zarówno w recepcji jak i... Stały pacjent Masakra (2) To co się dzieje w tej przychodni to porażka , chciała się dostać do ogólnego... karola wala - opinia (3) Beznadziejna przychodnia. Dodzwonić się tam graniczy z cudem. Lekarze są... wala PORAŹKA (1) musisz przewidywać chorobę inaczej jest problem, rejestracja na bieżący dzień... trv PACJENTKA - opinia (2) ogólnie to porazka co tam sie dzieje,dzwoniac w poniedzialek dowiaduje sie ze... PACJENTKA Nie polecam. (2) Oprócz wyglądu ta przychodnia to porażka... Telefonu nikt nie odbiera nawet... Gal Anonim skandal! (3) tak ta przychodnia to tragedia!! dziś dowiedziałam się iż rejestracja do... pacjentka Kpina (3) brak mi słów na to w jaki sposób traktuje się nas w przychodni na pogórzu ...... dz PORAŻKA (2) Ta przychodnia to jedna wielka pomyłka!Dodzwonić się tam graniczy z cudem ale... mj