Polecam (1) Polecam zdecydowanie. Bardzo profesjonalne podeście do pacjenta. Obsługa... Ewa Rehabilitacja po złamaniu pięty (1) Profesjonalne centrum rehabilitacji , bardzo przyjemna atmosfera, plus... Magdalena Najlepsze centrum rehabilitacji (1) Gram wyczynowo w koszykówkę i borykałem się z problemami barku, kolana oraz... Wiktor
POLECAM! (1) Bardzo polecam Centrum Rehabilitacji Mewa- profesjonalna obsługa, bardzo... OLA Polecam (1) Trafiłam do MEWY z polecenia i nie żałuję. Korzystałam zarówno ja jak i moje... Ola Uzdrawiający masaż (1) Od kilku lat borykam się z wieloma dolegliwościami narządu ruchu, a w... Zbyszek Bardzo polecam! (1) Profesjonalizm i doradztwo na najwyższym poziomie. Miła atmosfera a co... Izabela Polecam! (1) Witam. Chciałabym serdecznie polecić Centrum Rehabilitacji "Mewa"... Agata Zbyszek - opinia (1) jestem w pełni usatysfakcjonowany Zbyszek Sympatyczny profesjonalizm (1) W Mewie pracują bardzo sympatyczni rehabilitanci z dużym doświadczeniem i... Renia Indywidualna rehabilitacja & zajęcia grupowe (1) W Centrum Rehabilitacji Mewa spotkałam bardzo zgrany zespół specjalistów... Asia Referencje (1) Bardzo cenię ludzi, którzy wiedzą co robią i robią to z pasją. Taka właśnie... Monika polecam! (1) Ostatnio przez problemy zdrowotne (mimo młodego wieku i aktywnego trybu... Ewa POLECAM REHABILITACJĘ W "MEWIE" !!! (1) Centrum Rehabilitacji „Mewa” to bardzo nowoczesne miejsce nie... daga Profesjonalizm i pozytywna energia (1) Zdecydowanie najlepsze miejsce na trójmiejskiej mapie. Jestem pod wrażeniem... Aga rehabilitanci godni zaufania (1) Trafiłam do Centrum Rehabilitacji Mewa z moim narzeczonym już w lutym.... DiT Witam, Czytam te wszystkie opinie i... (1) ... muszę się z nimi zgodzić :) Ja też miałam i mam przyjemność korzystać z... Weronika Polecam (1) Z usług Mewy korzystałem przez 12 tygodni po rekonstrukcji więzadła... Daniel warte polecenia (1) Po ciężkim wypadku komunikacyjnym i kilku miesiącach spędzonych w szpitalu,... Bożena Mewa Centrum Rehabilitacji (1) Bardzo polecam Centrum Rehabilitacji " Mewa " rzetelna i sprawna obsługa ,... Marysia Sopot