Annna R. - ocena (1) Ciekawie prowadzona terapia, duże zaangażowanie specjalisty. Moje dziecko z... Annna R. Agata - ocena (1) Bardzo polecam centrum terapii Logop. Pełen profesjonalizm i fantastyczne... Agata Anna - ocena (1) Bardzo polecam, korzystamy z terapii integracji sensorycznej i jesteśmy... Anna
Majką - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Poświęcono nam sporo czasu, otrzymaliśmy bardzo... Majką Michał Osiecki - opinia (1) Z największą przyjemnością chciałbym wystawić ocenę 10/10 p. Oli, która... Michał Osiecki Integracja Sensoryczna (5) Niestety, nie jestem zadowolona z tego w jaki sposób przebiegł wywiad... Mama Polecam!! (1) Z całego serca mogę polecić Centrum Logop każdemu rodzicowi, którego dziecko... Aneta mama Witka solidna firma godna polecenia (1) Pani Marta jest osoba profesjonalną w 100% z wspanialym podejsciem do dzieci... Maciej Rewelacja (1) Po długich poszukiwaniach udało nam się z żoną w końcu trafić na porządnego... Rodzice Kuby Szkoła rodzenia (1) Bardzo profesjonalne i przyjazne miejsce. Świetnie, że szkoła rodzenia jest... Helenka Integracja sensoryczna (1) Moja córka uczęszcza do centrum terapii Logop i jesteśmy zachwyceni.... Mama Hani terapia SI (1) Mam doświadczenie z SI, bo jeden z moich synków już wcześniej uczęszczał na... K. w poszukiwaniu dobrego logopedy (1) To jeden z trzech gdańskich logopedów, z którymi jak na razie miałam i mam do... mama pacjenta Polecam (1) Mój syn uczęszcza na terapię integracji sensorycznej w Logopie. Jesteśmy z... Joanna jesteśmy zadowoleni (1) polecamy, jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy z Centrum Anna