Polecam! (1) Zamówiliśmy w firmie zabudowę kuchni i korytarza. Projekt i meble wykonane... Ania Agnieszka - opinia (3) Podejście do teamtu było super, szybka wycena i dobór materiału, ale...... Agnieszka Sympatyczni fachowcy (1) Firma rodzinna z tradycjami. Widać że lubią to co robią. Projekt dostosowali... Artur
meble kuchenne (1) Witam Firma godna polecenia, dokładne i trwałe wykonanie. Meble dokładnie... Sebastian i Sylwia Polecam ! (1) Polecam CEZAR MEBLE. Firma wykonuje meble bardzo dobrej jakości, trzyma się... Dagmara Godni polecenia (1) Firma Cezar Meble wykonala nam meble kuchenne, lazienkowe, szafy - garderoby... Danuta,Wiesiek-Gdansk Rewelacja, bez zastrzeżeń polecam innym. (1) Zamówiliśmy meble kuchenne z żoną. Posiłkowaliśmy się jedynie opiniami na... Michał Rusiecki Polecam! (1) Firmę Cezar znamy od 10 lat! W 2008 roku po raz kolejny skorzystaliśmy z... Monika R.H.Mleczko - opinia (1) Miła i fachowa obsługa, a przede wszystkim profesjonalizm.Moje... R.H.Mleczko polecam firmę (1) W ub. roku firma wykonała nam meble kuchenne. Można liczyć na projekt,... Ewa i Krzysztof polecam (1) Jestem architektem. Moja znajomość z firmą "Cezar" zaczęła się od tego, że... Katarzyna Rembarz - pracownia ar polecam (1) Polecam...miła, fachowa obsługa. Kuchnia zrobiona w terminie i... Dorota polecam (1) Kuchnia została wykonana terminowo i profesjonalnie. Elżbieta A.