Andrzejki (1) Niestety moja opinia nie będzie tak pochlebna jak poprzednie i nie robię tego... Ewa W gorącej wodzie kompani ! (1) Kabarety to świetny pomysł. Matka chrzestna powala z nóg !!! Można naładować... Aga Miło i smacznie (1) Bardzo smaczne jedzenie ładnie podane Klimat rewelacyjny świetnie nadający... Agata
Rafał - opinia (2) Już kilka razy byłem w tej restauracji z moja dziewczyna, przyznam że... Rafał Jordi - opinia (1) Świetne koncerty, które gromadzą wiele osób! Fajna atmosfera, polecam! Tylko... Jordi Szczerze polecam (1) Wystrój przyjemny dla oka w karcie wybór zadowalający nawet wybrednych.... Wioletta CHARLIE (1) Bardzo miła restauracja, elegancki wystrój, profesjonalna obsługa ciekawe... Karolina P. Polecam (1) Jestem miło zaskoczony obsługa bardzo miła kuchnia bardzo dobra bardzo miło... Jacek Charlie Smakuje Wybornie (1) Witam. Przetestowałam już kilka potraw z nowego menu Charliego i jestem... MO Wyśmienite jedzenie! (1) Wyśmienite jedzenie, czarujący klimat, miła szybka obsługa a ceny na każdą... k.ciunel Polecam! (1) Witam, Lokal Charlie Music Pub jest mi znany od 2 lat. Od samego początku... Paweł B. rewelacyjna muzyka i klimat :) (1) wieczór w środku tygodnia i .... totalny relaks. muzyka na żywo, dzięki... JB Świetna karta dań!! (1) Brakowało mi w Gdyni miejsca w którym można tak dobrze zjeść. To co kucharze... Łukasz widmo - opinia (1) muszę napisać choć zazwyczaj tego nie robię ale zostałem pozytywnie... widmo Swietne jedzenie za przystępną cenę... (1) Knajpka naprawdę przyjemna. Jedzenie wręcz znakomite. Ale najbardziej podoba... Przemek klimatyczne miejsce z mila obsluga i pysznym jedzeniem (1) organizowalam impreze okolicznosciowa, obsluga wszystko profesjonalnie... viola kto grał?? (1) Wczoraj pierwszy raz trafiłam do tej restauracji. Podobał mi się bardzo... Ruda klimatyczne miejsce (1) bardzo klimatyczne miejsce i mila obsluga, polecam na spedzenie wolnego... viola Pozostaly tylko zajady.......... (1) Niedzielne popoludnie 3 osoby dorosle i jedno 2 letnie dziecko. Dorsz-stary... Szkoda zoladka Idealna randka! (1) Ostatnio moj narzeczony zabrał mnie na romantyczną kolację do Charliego, nie... Dee