zdecydowane nie (2) Zachęcona miłą atmosferą lokalu pewnego zimowego wieczoru, tym razem latem... ewa xseba - opinia (1) W niedzielne popołudnie odwiedziliśmy lokal w składzie żona, 2,5 roczne... xseba muzyka na zywo!! (1) wieczorem przechodzac obok lokalu zauwazylem plakat w drzwiach "jam session".... Marek
Arek - opinia (1) Byłem pierwszy raz bardzo miłe miejsce przede wszystkim muzyka - świetna mało... Arek palce lizac (1) poznym popoludniem po zabawie na pobliskim placu zabaw udalem sie z zona i... Radek z Gdyni tragedia (1) byłam z rodziną na obiedzie,niedosc ze czekaliśmy na posiłek 30 minut ,to... k ODRADZAM ! (1) Niedzielny obiad w lokalu Charlie - wielki niesmak! Zamówione danie- kurczak... MM BEZNADZIEJA!!! (2) NIE MIŁA OBSŁUGA NIE SMACZNE JEDZIENIE!! JEDNYM SŁOWEM NIE POLECAM!!! MARCIN BOJARSKI Nie polecam (1) Bardzo ciekawy wystrój . I na tym koniec . zamówienie przyjęte szybko , kawę... mika Barman (1) Wspaniała obsługa oraz niebanalna konwersacja z barmanem, a takze jakosc... Maria sylwester w charlie (1) czy ktoś dobrze wspomina sylwester w tym miejscu??? kris Odradzam (1) Lokal bardzo sympatyczny ze względu na wystrój. Bardzo fajna muzyka w tle.... Tomekk Często bywałam (1) Paru moich znajomych tam pracowało ale nikt długo miejsca nie zagrzał wiec... Stokrotka najgorsze miejsce w Gdyni (1) Fatalna obsługa, zamówienie przyjęto od nas po 3 prośbach o podejście... Beata Czarnecka Jaki Jazz Klub? (1) Byłam w Charliem nie pierwszy raz - zawsze po to, by posłuchać jazzu we... Anna Zachęcona opinią Marty..... (1) wstąpiłam i nie zawiodłam się .Zupełnie nie przeszkadzał mi brak amatorów... sygrazyna Chaplin by tu przychodził (1) Eleganckie wnętrze, pyszne jedzenie, spokojne towarzystwo dookoła i troska... Anna .... (1) Wejść było bez problemu. Dużo wolnych miejsc itp. Ale zaczęło się przy... M. Do Marty (1) Bardzo się cieszę, że za "rozmowy podniesionym głosem" zostaliście wyproszeni... Andrzej ! studentom wstep wzbroniony ! (1) gdyby jakikolwiek student porwalby sie na odwiedzenie wlasnie tego lokalu,... Marta