Tylko nie w sezonie (1) W sezonie jak zwykle bywa w dobrze usytuowanych miejscach lokal jest... Zielony Super klimat. (1) pyszne drinki serwowane przez miłych barmanów.. bardzo duży wybór różnego... Patryk omijać szerokim łukiem (2) W pięć osó (w tym dziecko) odwiedziiśmy ten lokal w dniu 16 sierpnia.... Haniutek
nie jedzcie tam (1) piwka sie mozna napic, za spora kase, no ale za klimat trzeba placic,... Rafał Świetnie (1) Bardzo miłe miejsce. ciemny wystrój i muzyka powodują bardzo intymna... Polak Pola - opinia (1) moj ulubiony lokal w miescie:):):) Pola Herbi - opinia (1) Ogolem musze powiedziec ze przepadam za tym lokalem. Chodze tam raz na pare... Herbi Super (1) Jak dla mnie jest tam idealnie:) cicho i przytulnie. najwieksza atrakcja... misia1986 super!! (1) Uwielbiam to miejsce! Bardzo fajna obsługa (moja kumpela wiec jak mie mam jej... bimbina znakomicie (1) Moim zdaniem jeden z lepszych pubów w 3 mieście. Obsługa pierwsza klasa :)... stefan Mój ulubiony Pub, ma swój klimat POLECAM (1) Mój ulubiony Pub, ma swój klimat POLECAM maciek Urok (1) bylam w owym lokalu wczoraj po raz pierwszy i musze przyznac ze tak... Gabi :) Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam tego lokalu. Byłem tam latem wraz z przyjaciółmi.... Kuba obsługa!!!!! (1) Około miesiąca temu miałem zamiar zaprosić znajomych do rzeczonej knajpki.... były klient Więcej tam nie pójde i nie polecam (1) Właśnie dzis byłam tam z rodziną na obiedzie. Stoliki na zewnątrz brudne i... abea