Pyszne zarcie :) (1) Jadłem kilka razy . Naprawdę pyszne jedzenie. Polecam kurczaka po tybetańsku.... Krzysztof Mile zaskoczenie (1) Zaczne od tego ze to miejsce bylo mi kiedys bardzo bliskie, kiedy jeszcze... sentymentalna Super (1) pierwsze wrażenie po wejściu - przemiła,śliczna, uśmiechnięta blondynka:)... przyjezdny
jest smacznie (1) zacznę od pozytywów: jedzenie jest smaczne, ładnie podane i o wysokiej... Krzy$iek Jan - opinia (3) Wieprzowina po seczuańsku jest tragiczna - mięso twarde i jakieś żylaste, nie... Jan Jedzenie doskonale! (1) Zamówiłam dzisiaj jedzenie do domku, a był to kurczak po tybetańsku i mango... Adriana Polecam (1) Nie czytając żadnych opinii, nie sugerując się czyimiś poleceniami miałem... Auto Expert POLECAM GORĄCO (1) Byłem ostatnio z całą ekipą i powiem szczerze szok super jedzenie i profeska... Jurii szef kuchni "Chilis" odp .wielka pomyłka (1) witam Pana ,podpisuje się Pan jako dojrzały mężczyzna a nie ma Pan odwagi... szef kuchni Smacznie w przystępnych cenach (1) Polceam jedzonko dla tych co lubią kuchnię azjatycką. Podają pyszne jedzenie... WOW Fantastyczne!!! (1) Byłam dzisiaj ze znajomymi, zaskoczyło nas pyszne jedzenie i bardzo miła... monika Dobre żarcie (1) Miejsce, takie sobie, dania bardzo dobre, uwagi, to moim zdaniem w menu dwa... Piter Wyjątkowe smaki :) (1) Polecam osobą które chcą spróbować coś innego niż pizza lub kebap. Mimo że... Jarek 26 Godna Polecenia (1) Bardzo fajne miejsce- super jedzenie i bardzo miła obsługa. Skorzystaliśmy z... Dorota Tom - opinia (1) Miejsce godne polecenia. :) Tom