Chleb i Wino

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Stągiewna 17

Aldona - ocena (1) Pierwsze moje spotkanie z ChiW było w Toruniu. Jedzenie zachwycające.... Aldona Gość - ocena (1) W kolejce na stolik czekaliśmy 1 godzinę i 15 min,głównie z powodu wyłączenia... Gość Justyna - ocena (1) Będąc w Gdańsku wybraliśmy się do Państwa restauracji. Już na wstępie obsługa... Justyna
danziger - opinia (1) taka przecietna restauracja. zaskakuje cena karafki wody. danziger Miki - opinia (1) Bardzo miła obsługa i dania były naprawdę smaczne. Polecam Miki Kaila - opinia (1) To, co na talerzu nie ma się nijak do opisu w menu. Do ryby podana salsa: sos... Kaila tomasz - opinia (1) Bardzo Polecam. Super Doznania Smakowe tomasz Turysta - opinia (1) Jedzenie niedobre nie warte swojej ceny. Niedoprawione i zimne. Turysta Agnieszka - opinia (1) Jedzenie na średnim poziomie, natomiast obsługa w postaci Pana Marcela... Agnieszka Sylwia - opinia (1) Riverside niekompetentna obsługa drink przy pisaniu 2 razy rozlany. Po... Sylwia Julita - opinia (1) Będąc w Gdańsku wybraliśmy się do Panatwa restauracji i zamówiłam polędwiczke... Julita Danuta - opinia (1) Jedzenie dobre, za burgera i kawę wodę 63 zł. Jednak duży mankament zbyt... Danuta Roleta - opinia (2) Piękny nowoczesny wystrój, niestety jedzenie było bardzo przeciętne i... Roleta Janek - opinia (1) Brusketa,ktora zamowilismy byla pajda chleba z serem posypana kostka... Janek Barbara - opinia (1) Świetny klimat - brawa dla kucharzy - jedzenie pyszne. Mankament to... zbyt... Barbara Klient michelin - opinia (1) Byłem dziś z żoną na uroczystości 50. Miało być pięknie a było tragicznie z... Klient michelin maszka - opinia (1) Super obsługa zwłaszcza pan Patryk Smacznie i szybko Dobra lokalizacja... maszka BEATA - opinia (1) niezapomniany smak. napewno wrócimy BEATA Krystyna Janiszewska - opinia (1) byłam dzisiaj z koleżanką ,z w restauracji Chleb i wino, w Gdańsku, ale nie... Krystyna Janiszewska D - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre, jednak godzina czekania na zamówienie to jednak trochę... D