Chleb i Wino

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Stągiewna 17

Zosia - opinia (1) wspaniałe miejsce! Zawsze gdy jesteśmy w Gdańsku rezerwujemy stolik. Polecamy Zosia Luca R - opinia (1) Jedna z top restauracji w Gdańsku, super stosunek jakości do ceny, wystrój,... Luca R Onyx12 - opinia (1) Pysznie. Fajne drinki. Bardzo mila obsluga. Minus to glosna muzyka w tle. Ale... Onyx12
Aneta - opinia (1) Super jak zawsze polecam z całego serca Aneta Adam - opinia (1) Smacznie i zawsze tak samo ,nigdy się nie zawiedliśmy. Adam Marta - opinia (1) Pyszne jedzenie, wspaniała obsuga oraz świetny klimat w resturacji .... Marta NN - opinia (1) Pizza ok, makaron i krewetki pyszne, chlebek pierwsza klasa ale żeberka... NN Salsa - opinia (1) Przepyszne jedzenie! Zamówienie było ciepłe kiedy do mnie dojechało i nie... Salsa Zuza - opinia (1) Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam ;) Zuza Oliwia - opinia (1) Przepyszne jedzonko, czas oczekiwania krótki, pomino tego, że zamawialiśmy w... Oliwia Domi - opinia (1) Pyszności z dostawą! Świetnie zapakowane - zawsze gorące dania i krótki czas... Domi Kinga - opinia (1) Bardzo mile spędzony czas w Restauracji Chleb i Wino. Profesjonalna i... Kinga Sbatorek - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie. Nie tanie, ale nie szalenczo drogie. Menu z cenami... Sbatorek Karolina - opinia (1) Najlepsze jedzenie w Trójmieście w rozsądnej cenie. Karolina Dobre jedzenie, wyborna obsluga (1) Super smaczne potrawy i pizza. Polecone przez Pana kelnera krewetki to... Jowita Gosc (1) Rozczarowanie . W takim miejscu i opiniami nastawiliamy się na dobre... Gosc równia pochyła (1) jestem w miarę częstym gościem tego lokalu ale od pewnego czasu zauważam... Jan Średnie jedzenie (1) Czytając opinie i oceny nastawiłam się na mega dobre jedzenie, niestety muszę... Ania przewijak dla dziecka kompletnie nie pomyslany (1) Jakiś czas temu byliśmy w restauracji. Byliśmy i oczywiście wrócimy nie raz.... Mamma Przyjemnie spędzony czas (1) Nic dodać nic ująć!! Pyszne jedzenie, dobre trunki ( polecam trzy rodzaje piw) Bartosz