Chleb i Wino

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Stągiewna 17

Andrzej - ocena (1) Jedzenie przepyszne, kaczka mistrzostwo świata, sandacz ekstra, obsługa... Andrzej Beata Lenkowski - ocena (1) Chleb i Wino Magnifique restaurant avec terrasse.. Les personnels très... Beata Lenkowski Kinga - ocena (1) Jestem szczerze zachwycona !!! Wspaniały klimat, przepyszne jedzenie, pani... Kinga
Joanna - ocena (1) Restauracja Chleb i Wino na ul. Chmielnej nie zachwyca. Kaczka była sucha,... Joanna Małgorzata - ocena (1) Jedzenie przepyszne Obsługa przemila Małgorzata Dorota - ocena (1) Wielkie rozczarowanie. Zarezerwowałam stolik z okazji urodzin męża ponad... Dorota Agnieszka - ocena (1) Moje wrażenia z tąd są tak znakomite że szok.Zwiedziłam już całą Polskę i... Agnieszka Basia - ocena (1) Zamówiłam polędwiczki w sosie kurkowym. Danie mi bardzo nie smakowało,dziwny... Basia Ewa - ocena (1) Naprawde z czystym sumieniem polecam to miejsce można dobrze zjeść i... Ewa Aneta - ocena (1) Pyszne jedzenie, bardzo miła i profesjonalna obsługa miejsce godne polecenia Aneta Monika - ocena (1) Zorganizowałam w restauracji na Stągiewnej imprezę na 20 osób, tanio nie... Monika Mike & Ksenia - ocena (1) Gościliśmy na kolacji w restauracji Chleb i Wino . Zamówiliśmy przystawki ,... Mike & Ksenia Ptaku - ocena (1) Restauracja zdecydowanie przereklamowana. Zapłaciliśmy m.in. za schabowego a... Ptaku Aldona - ocena (1) Pierwsze moje spotkanie z ChiW było w Toruniu. Jedzenie zachwycające.... Aldona Gość - ocena (1) W kolejce na stolik czekaliśmy 1 godzinę i 15 min,głównie z powodu wyłączenia... Gość Justyna - ocena (1) Będąc w Gdańsku wybraliśmy się do Państwa restauracji. Już na wstępie obsługa... Justyna danziger - opinia (1) taka przecietna restauracja. zaskakuje cena karafki wody. danziger Miki - opinia (1) Bardzo miła obsługa i dania były naprawdę smaczne. Polecam Miki Kaila - opinia (1) To, co na talerzu nie ma się nijak do opisu w menu. Do ryby podana salsa: sos... Kaila tomasz - opinia (1) Bardzo Polecam. Super Doznania Smakowe tomasz