Ciaza po hsg

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam jest tu jakas Pani która ma problem z zajsciem w ciązę miala zabieg hsg i zabieg pomógł i zaszła w ciążę?Proszę o odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ciaza po hsg

Tak :)

Odrazu Pani zaszła w ciążę?

Od razu , tzn w kolejnym cyklu po hsg, bo ten w którym było badanie lekarze kazali odpuścić ze względu na pozostałości kontrastu w organizmie. Nie wiem jak to działa , bo jajowody miałam wg badania drożne , ale słyszałam o wielu takich przypadkach , ze to badanie ułatwia zajcie w ciąże.

Ja miałam 13 marca hsg i też wyszło ok.A jak Ci sie objawiala ciąza nie dostalas miesiaczki czy jakies inne dolegliwosci?

Wtedy pierwszy raz brałam duohaston, dostałam po owulacji , na „wszelki wypadek”, miałam go odstawić przy negatywnym teście , test wyszedł negatywny w dniu spodziewanej miesiączki wiec odstawiłam , ale przez kolejne 7 dni dalej nie było okresu. Myślałam ze to jakieś zaburzenie związane z tym lekiem, ale zrobiłam beta - test ciążowy z krwi , żeby mieć pewność - wyszło ze jestem w ciąży :)) Dolegliwości absolutnie żadnych ciążowych nie miałam , przez całą ciąże czułam się dobrze.

Inne tematy z forum

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?