CityFit

Siłownie i fitness kluby

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472D

pyok - ocena (1) Brut i syf w szatni damskiej . pyok glgmsh - ocena (1) Bardzo popularne ze względu na umiejscowienie miejsce. A co za tym idzie,... glgmsh Darek - ocena (1) Siłownia super wyposażona, ale warunki rezygnacji z karnetu tragiczne:... Darek
bogusia - ocena (1) nie polecam, zwłaszcza aplikacji, która często szwankuje, wprowadzając... bogusia Klientka - opinia (1) Opryskliwy i niemiły personel- Pani Martyna- jeśli zatrudniacie ludzi, warto... Klientka Sebastian - opinia (1) Siłownia mega, chodzę od końca 2016 roku i to najlepsze miejsce pod względem... Sebastian Joanna - opinia (1) Bardzo fajna siłownia, duża przestrzeń i urozmaicona oferta zajęć fitness.... Joanna Lidia - opinia (1) Bardzo zadowolona! Ogromna przestrzen, przemiła obsługa i jakość maszyn na... Lidia maro - opinia (1) Jak dla mnie siłownia nie ma sobie równych pod względem przestrzeni, jakości... maro Karolina - opinia (1) Siłownia jest duża, ma dwa poziomy i naprawdę dużo sprzętu (technogym,... Karolina klubowicz - opinia (1) tłok i jeszcze raz tłok (odkąd udostępnili wejście na karty typu multisport),... klubowicz Proces rezygnacji to skandal (4) Złożyłem rezygnację z członkostwa, wypełniłem ankietę minął miesiąc i kasa... Marej pracownik radoslaw (2) Bardzo fajna silownia fajni pracownicy pan Cezary bardzo pomocny i mily jak i... jji City****t (2) Rzadko kiedy zdarza mi się wystawiać jakiekolwiek komentarze w internecie.... Prosty Polak Snobistycznie (1) Utrudnione wejście na siłownie poprzez odcisk palca, płatny parking... Przemek Gorąco polecam!!! (1) Miałam okazję ćwiczyć w wielu klubach, zupełnie przypadkiem trafiłam do... Małgorzata wkońcu pozytywna siłownia (1) Byłam na wielu siłowniach ta jest specyficzna gdyż nie ma recepcji :) pierszy... Anna fajne, czyste miejsce (1) mam porównanie z inną sieciową siłownią i muszę przyznać, że jestem mile... Malwina Jeśli chcesz być fit wybierz Citifit (1) Byłam już na kilku silowniach na terenie Trójmiasta, jednak to Cityfit... Patrycja CityFit the best (1) Najlepsza siłownia na jaką można trafić. Przystępne ceny karnetów. Dużo... Łukasz