Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi depilacji laserowej. Przyjazna miejsce i... Natalia Marzena - ocena (1) Skuszenie się na zabiegi radiofrekwencji przerosły moje oczekiwania... Marzena Kinga - ocena (1) Zabieg przebiegł o wiele mniej boleśnie niż się obawiałam, efekty juz teraz... Kinga
Milena - ocena (1) Jako stała klientka od 2018 roku - polecam, wpadam tu praktycznie co roku i... Milena Monika - ocena (1) Zabieg przebiegł w bardzo profesjonalnej atmosferze, czułam się dobrze... Monika Tatiana - ocena (1) Fachowe wykonanie zabiegu, miła atmosfera Tatiana Małgorzata - ocena (1) Przyjemnie miejsce, miła obsługa, a co najważniejsze sama depilacja jest... Małgorzata Dominika - ocena (1) Profesjonalne podejście i miła obsługa Dominika Lena - ocena (1) Pełen profesjonalizm, efekty super! Wspaniały zespół kosmetologów i lekarzy! Lena I. Rokicka - ocena (1) Schludny i nowoczesny salon, duży plus za wygodną windę. Obsługa bardzo miła.... I. Rokicka Paulina - ocena (1) Byłam na zabiegu zamykania naczynek na twarzy i jestem bardzo zadowolona... Paulina Sylvia - ocena (1) Moja ulubiona klinika z odwiedzanych do tej pory, doktor Igor to prawdziwy... Sylvia Diana - ocena (1) Pani Alicja to najlepszy kosmetolog pod słońcem. Za każdym razem miła,... Diana Karolina - ocena (1) Depilacja nóg bezbolesna i bardzo sprawna. Pani kosmetolog za każdym razem... Karolina Natalia - ocena (1) Botoks zrobiony super, pan doktor wytłumaczył wszystko bardzo prosto, samo... Natalia A. Wojciechowska - ocena (1) Efekty po czterech zabiegach radiofrekwencji przebiły moje oczekiwania, do... A. Wojciechowska Piotr - ocena (1) Bardzo dobry salon, profesjonalni kosmetolodzy oraz przy okazji również pomoc... Piotr Kasia - ocena (1) Zabieg urządzeniem przeprowadzony fachowo, mam wobec niego duże oczekiwania i... Kasia Alicja - ocena (1) Modelowanie sylwetki urządzeniem przebiegło sprawnie, obsługa bardzo miła,... Alicja Magda - ocena (1) Korzystałam z zabiegu HIFU - podbródek, zabieg bez efektu, na kontroli gdzie... Magda