M. Tyszka - ocena (1) cienie pod oczami są znacznie rozjaśnione i jestem maaaaax zadowolona bo to... M. Tyszka Aniela - ocena (1) Zabieg modelowania sylwetki bardzo fajny i przeprowadzony w miłej atmosferze. Aniela Lidia - ocena (1) Nowoczesny sprzęt i ładne gabinety, obsługa cierpliwa i profesjonalna,... Lidia
Amelia - ocena (1) Zabieg bardzo udany, z wytłumaczeniem wszystkiego co trzeba przed jego... Amelia Zadowolona klientka - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. P. Marta, zawsze miła i uśmiechnięta,... Zadowolona klientka agnieszka wolińska - ocena (1) miałam usuwanie worków pod oczami i jestem w końcu wolna od obrzęków..... agnieszka wolińska karola - ocena (1) piękny i bardzo dobrze wykonany makijaż permanentny ️ karola Skoroszewska Beata - ocena (1) Odwiedzam Clinice Cosmetologice regularnie. Jak dotąd jestem w zupełności... Skoroszewska Beata Claudy - ocena (1) Usta wygladaja oblednie! Dziekuje! Claudy Milena Stanisławska - ocena (1) Z mojej strony odczucia ok. Zabieg przebiegł profesjonalnie i w miłej... Milena Stanisławska Papuaska - ocena (1) Bardzo polecam panią Natalię. Jej przyjazne podejście sprawiły, że moje... Papuaska domka - ocena (1) usunieto mi tutaj wlokniaka i skora nie ma na sobie sladu blizn. szybko i... domka Justyna - ocena (1) Świeżo po wizycie w gabinecie... polecam polecam polecam! :) Justyna Marta - ocena (1) Jako zadowolona klientka polecam z czystym sercem. Marta beatka - ocena (1) Tylko do nich chodzę na zabiegi mezo. Sprawdzeni od lat. beatka Adler - ocena (1) Przyszłam z czerwonymi plamami na głowie. Okazało się że to łuszczyca. Dr... Adler Tatiana Orzęcka - ocena (1) Jeżeli mam opisać swoje wrażenia tooo... są bardzo ok :) Od początku do końca... Tatiana Orzęcka Packa - ocena (1) Wizyta wczoraj, pierwszy raz w tej klinice. Bardzo dobre pierwsze wrażenie,... Packa Pani Sara - ocena (1) Od kilku miesięcy chodzę tu regularnie na zabiegi. Są efekty, ceny są... Pani Sara Roksana - ocena (1) Dla mnie klinika na sześć gwiazdek. Bardzo ładna i łatwo dostępna... Roksana