adziula - opinia (1) icoone jest genialne. miałam robione zabiegi na cellulit i genialne. no na... adziula monika orłowska - opinia (1) w tym momencie jestem o endo. wszystkie 11 zabiegow mialam w clinica... monika orłowska DOMKA - opinia (1) Polecam zabiegi ultradzwiekami w Clinica cosmetologica. Wracilam juz 2 raz i... DOMKA
Chacia - opinia (1) Aquapure zrobione i co jak co ale ten zabieg czy tam etap zabiegi z hot-cold... Chacia UM - opinia (1) oceniam po 2 razach już peeling chemiczny który miałam robiony na przestrzeni... UM kamila chwast - opinia (1) zabiegi przebiegały w przyjemnej atmosferze. można było w trakcie porozmawiać... kamila chwast Grzechowiak - opinia (1) Jestem zadowolona. Polecam zabiegi Icoone. Grzechowiak Marcin - opinia (1) Wysoka jakość usług, profesjonalne podejście do Klienta i sympatyczna... Marcin k.jarecka - opinia (1) w piątek miałam robione i zgodnie z zaleceniami schładzałam to miejsce. nie... k.jarecka jola - opinia (1) bylam na kilku seriach zabiegu hifu i kazdy z nich odbyl sie w milej... jola Dorotka - opinia (1) wracam od kilku lat na zabiegi tutaj. mam pewnego doktora i wiem, że za... Dorotka Sosnowska - opinia (1) Zabiegi się zakończyły wraz z 11.01.2022. Jeszcze chwila do efektu końcowego,... Sosnowska Małgorzata - opinia (1) Z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że hifu czyni cuda. Skuszę się chyba na... Małgorzata wojtyniak - opinia (1) w przypadku tej kliniki czytałam dużo pozytywnych recenzji i zdecydowałam się... wojtyniak pazik93 - opinia (1) czysto, widać że są to ludzie doświadczeni. zero bólu przy zastrzyku na wargę... pazik93 NIE polecam! ;) - opinia (2) Niestety z serca NIE polecam! Pragnąc spełnić swoje marzenie zaufałam... NIE polecam! ;) Kamińska Paula - opinia (1) Miałam robioną dolinę łez czyt. wypełnianie i jestem absolutnie zadowolona.... Kamińska Paula Koniec z naczynkami (2) Koniec z naczynkami Moim problemem były rozszerzone, pękające naczynka.... dagmara Emcia Z - opinia (2) Miałam robiony zabieg tzn. Clatuu czyli chłodzenie ciałka :D Ogólnie zimno... Emcia Z zuzka jędrusik - opinia (2) czystko, ludzie pracujący tam są mili, zabieg przyjemny także jestem... zuzka jędrusik