Paula K - ocena (1) Świeżo po wizycie wrażenia na duży plus :3 Paula K zuzka89 - ocena (1) miałam przyjemność odbyć tutaj kilka wizyt ujędrniających ciałko po ciąży i... zuzka89 balbinka - ocena (1) Wizyta zaskakująco przyjemna, z bardzo sympatyczną panią kosmetolog o dużej... balbinka
Magda - ocena (1) Póki co chyba moja ulubiona klinika kosmetyczna w Gdańsku. Jestem tu... Magda Mariusz - ocena (1) Kupowałem voucher dla żony na rocznicę ślubu. Żonka zadowolona i ucieszona z... Mariusz d. grzelak - ocena (1) serdecznie polecam, bardzo bogata oferta zabiegów nowoczesnym sprzętem,... d. grzelak Pola - ocena (1) Bylam juz jakis czas temu ale zrobili na mnie takie wrazenie ze daje info ze... Pola Dagmara Olkowska - ocena (1) Wizyta mega udana, w zasadzie nie mam się nawet do czego zbytnio przyczepić,... Dagmara Olkowska Śliwińska M. - ocena (1) Ostrzykanie kwasem hialuronowym z dokładnie takimi efektami na jakie... Śliwińska M. Katarzyna - ocena (1) Duży plus za uwzględnianie potrzeb klientki. Mimo umawiania się dość późno w... Katarzyna zuzanna95 - ocena (1) trafiłam tu z polecenia kolezanki, tez bede na pewno polecać innym :) zuzanna95 Jolanta - ocena (1) Stan cery bardzo się poprawił. Jestem po kilku zabiegach. Ludzie bardzo mili,... Jolanta Paulina - ocena (1) Spodziewałam się wysokiego poziomu już po opiniach i na szczęście sama też... Paulina DariaM - ocena (1) Jedna z lepszych klinik kosmetycznych, jakie odwiedzałam. Duży plus za bardzo... DariaM Majka - ocena (1) Bardzo udane odwiedziny kliniki, pani kosmetolog bardzo fajna, bez problemu... Majka m.bialek - ocena (1) robią przepiększy makijaż permanentny tutaj. w życiu nie myślałam że w końcu... m.bialek Nat - ocena (1) To moja nie pierwsza i nie ostatnia wizyta w tym miejscu. Lubię mieć taki... Nat ulkak - ocena (1) Chodze regularnie na zabiegi oczyszczajace. Zawsze wychodzilam stamtad... ulkak Mała Mi - ocena (1) Wrażenie na duży plus. Cenowo jak to w Gdańsku, efekt końcowy bardzo... Mała Mi Olga E. - ocena (1) Pierwsza wizyta po długim czasie, na szczęście znowu na wysokim poziomie! Olga E.