great (1) Zawsze unikałem tego typu miejsc po stracie faceta w wypadku na cztery lata... Piotr Pocisk Pączek Nie polecam- klub dla starochow (5) bylem dwa razy ze znajomymi i wiecej nie pojde. nie lad. raz wpadlem z... lukasz Lokal fajny ale zastrzeżenia są (1) W miniony weekend przyjechałem z Wielkopolski do mojego kumpla w Tójmieście i... Piotr
Witam (8) Ostatnio w sobote zdażyło mi się że z ciekawości wpadłem do tego clubu.... ktos Club X rewelacja!!! (3) Czekałem właśnie na taki Klub w Trójmieście! Byłem dwa razy ale na pewno będę... Andrzej Wyjątkowe miejsce na mapie Trójmiasta (1) Polecam Club X wszystkim którzy szukają wyjątkowej atmosfery i klimatu.... Pablo&Piter Początkowo byłem całkowicie na 6, a teraz... (2) Witam, Początkowo byłem zachwycony ideą klubu tylko dla facetów w 3mieście,... XmenGdynia Super sylwester:) (2) Fajne miejsce. Mimo, że trafiliśmy tam dopiero po północy zabawa sylwestrowa... Goście;) chłopak - opinia (2) obsługa fajna,miła,menu ok,fajny wystrój tylko brak klimy w strefe dla... chłopak Wszystko super, ale... (1) Obsługa, ceny, właściciel, sama idea itd. ok, ale nie mogę przeżyć i... Majkel Jest dobrze ale są też wady. (1) Fajnie że do klubu może przyjść każdy i nie przychodzi się tylko po to żeby... Henry opinia (2) Supor opinie tu w necie tylko na miescie jakos innaczej mówi sie o klubie... Darek Szczera opinia (3) Brakowalo takiego klubu w 3miescie i WIELKIE DZIEKI dla wlascicieli, ze go... Michał P. Super lokal (2) Bardzo miła atmosfera, sympatyczna obsługa. Klimat zachęcający do... Andre Polecam ! (2) Bardzo miłe miejsce na mapie Trójmiasta. Ciekawe pod względem różnorodności... Zadowolony bywalec :) Świetne miejsce (2) polecam wszystkim!!! Miła atmosfera fajne miejsce, którego brakowało w... dav :) (2) jest ok, fajni ludzie,obsługa też bardzo miła,właściciele też w... oko88 Rafał z Gdyni - opinia (2) Byłem wczoraj pierwszy raz w tym clubie, naprawde fajnia i miła... Rafał z Gdyni Swietny klub (2) Fajna obsluga, goscie tez niezli, warto przychodzic. Zbyszek :) (2) Barman i" sperma barmana" na medal, oooo koniecznie "ogorek". A co to takiego... Patryk