Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-12

no to witam w nowym wątku :) w części 11 jest już 270 postów ;)

link do "11" gdyby komuś brakowało pomysłów na obiad :) lub też na przekąski dla dzieci i dorosłych - zebrałam tam pomysły dla Olaolenka24 ;)

http://forum.trojmiasto.pl/Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-11-t291253,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-12

U mnie dziś pogrom dyniowy dzien 2 :-)
Od jesieni miałam na balkonie dynię i zero pomysłu na nią. Aż wczoraj pociachałam ją pewna, że już po niej, ale dynia miała sie dobrze.
Więc wczoraj była zupa krem i upiekłam ciasto.
Zupa tak smakowała mężowi, że wciągnął 3!!! dość spore miseczki od razu a na dziś zażyczył sobie powtórkę.
Więc właśnie zupa się gotuje.
Przepis wzięłam stąd : http://www.rondelek.pl/zupa-krem-z-dyni-agnieszki-kreglickiej/
Jest naprawdę genialna!!!

ziemniaczki, gotowane klopsiki w sosie koperkowym i sałatka z pora

jutro zupa koperkowa

to co dzisiaj na obiad proponujecie? ;P

u nas ziemniaczki, kotlety mielone (z pieczarkami, koperkiem i cebulką w środku) + cebulka smażona na to :] i chyba ogórasy konserwowe, bo nie mam ani gotowej surówki ani nic na nią ;P

(kotlety wyciągnięte z zamrażarki)

może jeszcze kompot jabłkowy ugotuję? taaaak - to jest myśl :]

Inne tematy z forum

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...