Re: Co sądzicie na temat wesela... typu - obiad, słodki poczestunek?
wakacje2007
(18 lat temu)
My również robimy przyjęcie. Kolacja, spokojna muzyka, możliwość tańczenia, przyjęcia tak do 12.00-02.00 w nocy. Chciałam takie przyjęcie, bo nie lubię dużych weselisk, ale jak od kuzynki usłyszałam (przed naszym ślubem idziemy jeszcze na jeden ślub), że chodzi się na wesela tylko, aby się najeść i pobawić stwierdziłam, że lepiej się czuję wiedząc, że na moim przyjęciu są ludzie, którzy przeżywają to tak samo jak ja .. i jest to dla nich ważne a nie tacy, którzy przyszli tylko i wyłącznie się najeść, napić i pobawić a jutro nawet nie będą pamiętać, co i jak wyglądało. /WIEM, ŻE NIE WSZYSCY TAK MYSLĄ.. ALE../ Jej słowa tylko utwierdziły mnie w przekonaniu, że słusznie zrobiłam. Dla mnie ślub jest czymś bardzo ważnym (jak dla każdej z nas) i chciałabym dzielić to wydarzenie (WYŁĄCZNIE) z moimi najbliższymi.. nie jest mi do tego potrzebna cała wielka rodzina, ludzie, których widziałam raz lub dwa razy na oczy (niestety mam bardzo porozrzucaną rodzinę po świecie).
Nie ważne czy będziesz miała wesele czy przyjęcie.. czy tylko ceremonię ważne byś sama podjęła tą decyzję, byś się z nią wspaniale czuła. To Twój ślub i powinnaś mieć go takiego jak chcesz... a każdy wybór jest dobry jak jest wyłącznie Twój/ Wasz!
0
0