Reklama z radia (1) Skłoniła mnie reklama w radiu na Coco w Gdyni nie stety obsluga i klimat... Yogi Wielkie rozczarowanie (1) Wybraliśmy się rodzinnie do Coco zachęceni artykułem w trojmiasto.pl jako do... Jola PORAŻKA!!! (1) Nigdy więcej restauracji COCO! W niedzielne popołudnie wybraliśmy się... m.
Fatalnie.. (1) Niestety zawiodłem się na restauracji coco, mięso było niedopieczone, a po... MT Coraz słabiej... (1) Brudne i cuchnące toalety odejmują całą przyjemność. Mimo że jedzenie złe nie... xxx Miejsce warte uwagi. (1) Pyszne Dania. Bardzo różnorodna karta. Każdy z nas znalazł coś dla siebie.... Marek Słabo, słabo, jeszcze słabiej (1) Lokal ladnie urzadzony, kacik dla dzieci, to na plus ale w restauracji chodzi... Wojtek Świetne miejsce na imprezę/wesele (1) Niespotykane podejście do klienta, ogromne zaangażowanie i świetnie... maakuuni bez rewelacji (1) bardzo przecietnie, do zupy tajskiej zapomnieli podac dodatkowo mleka... gosc wielka kompromitacja (3) ten lokal to kompletna porażka. po pierwsze na podanie karty musieliśmy... Marta niesmaczne... (1) Byliśmy dziś ze znajomymi plus dzieci. Menu wygląda super zachęcająco, ale... szamanka Fatalna kuchnia. (1) Z nieświeżych składników nie da się przyrządzić dobrego dania. Zamówiłam... arginina Wesele w COCO - czerwiec 2014 (1) W czerwcu tego roku mielismy w COCO wesele i uwazamy, ze jest to najlepszy... Ola klientka - opinia (1) Od kilku lat była to moja ulubiona restauracja w Gdyni. Niestety była... co... klientka nie polecam (1) Witam, Zacznę od tego, że Coco to była jedna z moich ulubionych restauracji... xyz Wesele w Coco (2) Witam, miałam wesele w Coco na 90 osób. jestem bardzo zadowolona z obsługi,... Ania PYSZNOŚCI (1) Często jem na mieście, bywałam w różnych lokalach w Trójmieście, ale tak... Inezeste Polecam (1) Jedzenie bardzo smaczne także mogę śmiało polecić chociaż największy plus za... Karolina Nie polecam (1) Poszliśmy tam z nadzieją, że zjemy fajny obiad, czas upłynie miło i... Lucyna Super miejsce na spotaknie ze znajomymi i deser :) (1) Świetne miejsce, żeby odpocząć po spacerze nad morzem! Bardzo przestronne,... Gdynianka