a ja lubię (1) Pomimo średniej obsługi, jedzenie jest dobre i często tam wracam. Polecam... Ola N. nie polecam (2) brak info o cenie herbaty w gigantycznym i nieczytelnym menu, za to tabliczki... Monika Pyszne jedzenie - dramatyczna obsługa ! (1) Jedzenie w restauracji jest naprawde bardzo dobre! Niczego nie mozna pod tym... Marcin
wizyta w tym przybydku grozi przypomnieniem (1) sceny z las vegas parano Bazooko circus tak wyglądał by świat jakby... rEne Zdecydowanie nie! (1) KIEDYS TO BYŁ FAJNY, CZYSTY LOKAL Z PYSZNYM JEDZENIEM I MIŁĄ OBSŁUGĄ,NIESTETY... Anna Nieporozumienie (1) Lokal z dużą pojemnością, zawsze zmożna znaleźć miejsce siedzące. Niestety... Aga super! (1) wraz z mama i siostra jestesmy od lat stalymi klientkami. jedzenie swietne,... Malwina Obsługa (1) Jestem stałą klientką tej restauracji. Moim zdaniem jedzenie kiedyś było... cwancykacja Pyszne jedzonko. (1) Restaurację odwiedziłam kilka razy i spory problem to mała ilość obsługi. Raz... Meg Ostrzeżenie (1) Drodzy forumowicze! Piszecie ,że obsługa ok, jedzenie dobre, fajny wystrój... madziaala Joanna - opinia (1) Bardzo lubię chodzić do Coco ze względu na dużo wolnego miejsca, przestrzeń,... Joanna REWELACYJNA ZUPA! (1) Jeżeli można się zachwycić jedzeniem...to właśnie tak jest u mnie! :) zupa... kamide O. - opinia (1) Pierwsze spotkanie z Coco , dwa lata temu ? Bardzo niemiła wręcz bezczelna... O. niestety to już nie to... (1) Muszę przyznać, że coco była jedną z moich ulubionych restauracji. Jadałam... koralina bo lubię (1) No cóż niektórzy myślą, że jak płacą to zaraz bar szybkiej obsługi Ja już od... Bywalec kami - opinia (1) w tym lokalu panuje jeden wielki bałagan, kelnerki co chwile pochodza inne ,... kami KLIMAT iSUPER JEDZONKO (1) Bywamy dośc często W COCO,zawsze jestesmy świetnie i z uśmiechem... aleksandra Zajebista knajpa!!! (1) Wszystko to nic picie czy jedzenie...Najlepsza i najładniejsza jest obsłoga... Sławek Bardzo długi czas oczekiwania (1) To już kolejna nasza wizyta w Coco, w czasie której czas oczekiwania od... A i P Aleksandra Dzdz - opinia (1) Byłam na imprezie sylwestrowej w COCO. Było cudownie! Taneczna muzyka,... Aleksandra Dzdz