Jak dla mnie super (1) Jak dla mnie bomba, wystrój mega ekskluzywny, dziewczyny laski, jedna była... Kicior praca (1) pracuje w cocomo i polecam! zespol fajnych dziewczyn, elastyczny grafik i... kelnerka1 Polecam (1) Bylem trzy razy. Dziewczyny ladne ,klimat i wystroj tez do zaakceptowania.... Partyzant
S*anie w banie z tymi opiniami. bardzo ok! (1) Czytałem artykuły na facebooku o Cocomo , wcześniej nie wiedziałem, że taki... Kowal Super lokal (1) Najlepszy lokal w mieście! Miałem kawalerski bawiłem się jak nigd! Ceny... kanarek87 W Kielcach tez jest gitarra (1) Kasiu i Dominiko, pozdrawiam ;-) Maciek Polecam (1) Hej ja pracuje tu jako kelnerka. Mi się praca podoba - atmosfera jest... ann NIE POLECAM!!!! (1) To że drogo to nic. To klub dla tych co ich stac. Ale nachalnosc obsługi i... Wasz PAN Nachalność - potwierdzam wszystkie opinie poprzedników (1) Byłem nie raz, również w innych klubach, potwierdzam wszystkie poprzednie... D masakra (3) Dziewczyny z parasolkami namawiające klientów na mieście aby przekonać do... Waldek NACHALNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4) ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A TAK SIĘ CIESZYŁEM, ŻE W KOŃCU W GDAŃSKU TEŻ MAMY... GABI KLIENT mega nachalnosc (1) Po wejściu do lokalu z kumplem stwierdziliśmy że jest super: piękne kobiety,... Robert SUPER - klasa klub (1) Świetne miejsce, klimat ekstra i eksklusiv. Zależy czego kto oczekuje, ale... Magellan Żenada (1) Panie z parasolkami zaskoczyły mnie tandetnym strojem, ale co tam.... Jelcynek Klasa!! Klimat i panie !! :)) (1) Dla mnie pierwsza klasa :) fakt ceny wygórowane ale jak kogoś stać to czemu... BK Siwy89 - opinia (1) wszystko co jest napisane w innych komentach jest w 100% prawda. bylem tam w... Siwy89 NIE POLECAM!!! (1) 1.) Nachalne tancerki naciągające klientów na drinki. 2.) Menu dla tancerek,... Paweł Piękne dziewczyny!! (3) Nie spodziewałem się ,ze mamy taki klub pod samym nosem ! Byłem w sobote ,... Wojtek Dziwnie... (1) Lokalizacja świetna ale...na każdym kroku chcą wydoić kasę i to nie małą.... Dariusz Niezadowolony (1) Miłym akcentem przy wejściu jest Pani selekcjonerka.Pozniej jest już tylko... Gość sobotni