opinia (1) Po udanych realizacjach kuchni i zabudów meblowych, które studio Comfoline... Karolina Butrymowicz ( Interior firma Comfoline - opinie (1) zamówiłem w firmie Comfoline kuchnie oraz meble łazienkowe (szafkę pod... przemek żak W pełni zadowoleni. (1) Z firmy Comfoline korzystaliśmy już po raz drugi, bo bylismy zadowoleni z... Wieslaw
RP - opinia (1) Montaż w terminie, całość bez większych problemów. Kuchnia bardzo... RobertP Miało się to skończyć dokładnie miesiąc temu (3) Zaczęło się od tego, że trafiły do nas złe blaty. Potem przez dwa tygodnie... tian Wszystko tak jak być powinno. (1) Projekt super, montaż również sprawnie - co ważne panowie posprzątali po... Marek M. Ignorancja (1) Pomimo podania terminu realizacji projektu, nikt się nie odezwał. Dzwoniłam 2... niezadowoleni zdecydowanie nie polecam! (1) Co prawda mebli u nich nie zamówiłam i bardzo się z tego cieszę! Zamówiłam za... I.Z. Polecam (1) Obsługa i pomoc w wyborze materiałów i sprzętu AGD super. Jeżeli chodzi o... Marcin M Polecam !!! (1) Profesjonalna obsługa,zaczynając od pań obsługujących, a kończąc na... www.projektywnetrza.pl