Concordia

Zakłady pogrzebowe Nagrobki

Gdynia, Witomińska 30

Ogromne podziękowania (1) Wielkie podziękowania za profesjonalne podejście w tak trudnych dla rodziny... Witt Łukasz Podziekowanie (1) Zorganizowanie pogrzebu bliskiej nam osoby nigdy nie jest latwa. W domu... Renata Profesjonalnie (1) Wielkie podziękowania za profesjonalizm ze strony zakładu Concordia. Wykonują... Andrzej W
Dziękuję (1) W zeszłym tygodniu pochowałam mojego Tatę. Chciałabym bardzo podziękować p.... Agnieszka Dziękuję (1) Dziękuję firmie Concordia i p. Jarosławowi za profesjonalne zorganizowanie... Paweł K. Serdeczne podziękowania (1) Składam serdeczne podziękowania dla Zakładu Pogrzebowego CONCORDIA za... Katarzyna P. Podziękowanie (1) Nasza rodzina od lat korzysta z usług zakładu pogrzebowego Concordia.Polecam... Anna Wosachło Serdeczne podziękowania (1) Podziękowania za profesjonalną pod każdym względem ceremonię pogrzebową mojej... Inga Wójcik opinia (1) w tak trudnej chwili profesjonalna , obsługa. wszystko odbywa się bardzo... Hanna Barzowska Podziękowanie za usługę pogrzebową (1) Bardzo pięknie i profesjonalnie poprowadzona ceremonia z ogromnym taktem i... Barbara Załęska wielkie podziękowania w tak trudnych chwilach (1) Z usług firmy Concordia przyszło mi korzystać dwukrotnie. Za każdy razem... MB Poziom usług w pełni adekwatny do oczekiwań w takiej sytuacji (1) Korzystanie z tego rodzaju usług nigdy nie należy do przyjemności - zakład... Mariusz Podziękowanie (1) Składam najszersze podziękowanie za uroczysty pochówek mojej babci.Pochówkiem... Elżbieta BARDZO SOLIDNA FIRMA (1) Chciałabym bardzo podziękować Firmie CONCORDIA za profesjonalną obsługę... Aleksandra Snieżyńska