Pan Adam (1) Pan Adam szybko i sprawnie załatwił wszelkie fotmalności. Dostępny zawsze pod... Agata Perfekcjonizm, profesjonalizm itd. .......Polecam!!!! (1) Polecam Pana Adama. Wszystkie sprawy załatwione bardzo szybko. Zawsze służy... Ewa Pełen profesjonalizm (1) Polecam Pana Adama. To profesjonalny doradca kredytowy. Bardzo szybko i w... Stanisław
polecam pana Michała Pawlaka (1) W bankach mówili mi że nie dostanę kredytu hipotecznego. Mimo że już nie... Ewelina Pełen profesjonalizm (1) Poprosiłem o trudną rzecz: potrzebowałem wysokiego finansowania (w stosunku... Kamil Polecam Pana Leszka (1) Bardzo profesjonalnie, szybko, bez żadnych komplikacji. Pełen profesjonalizm.... Małgorzata Polecam pełen profesjonalizm (1) Bardzo miła obsługa kontakt również na wysokim poziomie pełen profesjonalizm... Mateusz numer 1 w Trójmieście (1) Ubiegałem się o kredyt firmowy (linia obrotowa) w swoim banku, niestety... Karol R. Chwała dla tego biura :) (1) Pracownicy Contact Finance to ludzie z sercem na dłoni. Polecam serdecznie... Klaudia Łukasz Pierkoś (1) Myślałem, że wzięcie kredytu hipotecznego to coś co jest nieosiągalne dla... Bartek i Ania bardzo polecam (1) bardzo serdecznie polecam usługi firmy Pana Sylwestra. profesjonalne... ulllaa Fantastycznie :) (1) Serdecznie polecam każdemu, kto zastanawia się nad kredytem Cóż mogę... Marek POlecam (1) Wielkie słowa uznania za pracę dla Pana Sylwestra z Contact Finance. Dokonał... Mariusz T. Polecamy (1) Polecamy osobom biorącym kredyt hipoteczny. Współpracowaliśmy z P.... Magda i Michał Kredyt hipoteczny (1) Polecam usługi firmy Contact Finance z Gdańska. Chcieliśmy z mężem od... Monika Dziękuje panie Maćku (1) Szok z mojej strony i wielkie podziękowania dla pana Maćka .Pracuje w Angli i... Robert G. polecam Contact Finance (1) Trafilem do nich z reklamy w radiu. Od razu wiedzialem, ze graja ze mna w... Gustaw, Brentford NAJLEPIEJ! (1) Doradcy Contact Finance to spece od zadań niemożliwych. Za rączkę... Dominika Gorąco polecam. (1) Polecam w każdym punkcie firmę Contact Finance. Kompetentni pracownicy o... Gdańsk Bardzo pomocna firma, polecam gorąco! (1) Bardzo profesjonalnie załatwiona sprawa, z którą żaden bank nie mógł się... Tomasz