Pan Jacek Latosiński - właściwa osoba, na właściwym miejscu (1) Wraz z mężem szczerze polecamy Doradztwo Finansowe Contact Finance. Nasza... Agata Grzęda Polecam Piotra Masiarza z Contact Finance (1) W lipcu podpisałam umowę na zakup mieszkania.Początkowo nawiązałam współpracę... Agnieszka Izabela K Polecam!!!! (1) Bezdyskusyjnie najlepsi doradcy na terenie Trójmiasta!! Współpraca przebiega... Aleksandra
POLECAM (1) Profesjonalizm i "ludzkie" podejście do klienta. Tak można określić... Teresa Gorąco polecamy! (1) Staraliśmy się o kredyt hipoteczny w trudnym okresie dla kredytobiorców,... Edyta i Andrzej Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim. (1) Współpracuje z firmą już od kilku lat. Gdyby nie Oni miałabym dużo... Znajoma POLECAM !!!! (1) Witam! Contact Finance pośredniczyła mi w uzyskaniu kredytu hipotecznego na... ADI Polecam - pełen profesjonalizm!!! (1) Korzystałem z usług firmy kilkakrotnie. Bardzo mi pomogli mimo... michał b. pozyczki kredyty (1) Witam wszystkich i polecam firme Contact Finance szczegolnie Pana Macieja i... iwona ZAKUP MIESZKANIA Z MDM (1) Polecam współpracę z Panem Łukaszem P. Skoro wytrzymał moje nękanie... Karol S. maciej w. (1) polecam contact finase pelen profesonalizm w załatwieniu kredytu marian Gorąco polecam (1) Brałem kredyt hipoteczny w 2012 roku i nie miałem żadnych problemów. Wszystko... Grzegorz Witam (1) Witam,, czytam te wszystkie opinie.....i oczom nie wierzę. Żadnej wpadki... Marek Pełen profesjonalizm (1) Po moich przebojach z różnymi doradcami zdecydowanie polecam współpracę z... Agnieszka polecam pana Łukasza P. (1) Pan Łukasz pomógł mi uzyskać kredyt. Załatwił wszystkie formalności.... Justyna S Maciej A - opinia (1) Polecam. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, rzeczowość. Dziękuję... Maciej A szarlih - opinia (1) Skorzystałem z oferty kredytu hipotecznego za pośrednictwem Contact Finance.... szarlih profesjonalnie (1) Dwa tygodnie temu skorzystałem z kredytu gotówkowego za pośrednictwem Contact... Witold Żynis Firma godna polecenia! (1) Chciałbym serdecznie polecić firmę Contact Finance, która pomogła mi uzyskać... Jan Polecam (1) Jeśli chcesz mieć faktycznie tani kredyt hipoteczny to szczerze polecam.... Adrian