Contact Finance w Bydgoszczy (1) Serdecznie polecam firmę Contact Finance, pełen profesjonalizm. Kredyt... Krzysztof z Bydgoszczy Szczerze polecam!!! (1) Polecam powyższą firmę, a przede wszystkim panią Małgorzatę Ż. Jest to osoba... Piotr Pan Piotr z Contact Finance. POLECAMY ;) (1) Szanowni Państwo! Pragniemy szczerze polecić Pana Piotra Masiarza. Za... Iza i Karol- Warszawa
Rewelacja! (1) Mielismy kłopot żeby dostać kredyt. Z polecenia trafiliśmy do pana Michała... Ewa może i załatwiają ale bardzo drogo (3) szukałam dobrego rozwiązania dla mojej firmy, w 2015r całkiem fajne obroty, w... marianna Polecam z całego serca P. Gosię ! (1) Bardzo profesjonalnie, nie bylo większych komplikacji. Hipoteka załatwiona w... Justyna Polecam Contact Finance- Pan Adam (1) Serdecznie polecam Doradztwo Finansowe Contact Finance. Współpracowałam z... Ewelina P. Pełen profesjonalizm (1) Współpraca z Panem Maciejem Wojtalem to czysta przyjemność. Pan Maciej... Grzegorz calkowita satysfakcja (1) Szybka, sprawna i prosta procedura, świetny kontakt i skutecznie zamknięta... Robert Dąbek (1) Witam, Jeśli zastanawiacie się co zrobić by dostać kredyt, pierwsze co... Kasia S. Polecam Contact Finance- P. Michała (1) W naszej skomplikowanej sytuacji P. Michał Pawlak pomógł nam uzyskać idealne... MAGDA Contact finance- Pan Adam (1) Jeśli ktoś z Was poszukuje dobrego doradcy, szczerze polecam Pana Adama... Magdalena Niemożliwe załatwiają od ręki, na cuda trzeba poczekac 3 dni ! (1) Korzystałem z usług CF już wiele razy na przestrzeni kilku ostatnich lat.... Rob Contact Finance (1) Polecam wyżej wymienioną firmę, a w szczególności pana Macieja Wojtala.... P. Marcinkowski Polecam w 100% Pana Macieja Wojtala (1) Pod koniec 2015 roku korzystałam z pomocy Pana Macieja Wojtala w uzyskaniu... Joanna P.Łukasz Pierkoś. (1) Na Pana Łukasza trafiliśmy z polecenia i nie pozostaje nam nic innego jak to... Marzena,Tomasz W. kredyt z MDM (1) Contact Finance - rzetelnie, fachowo i uczciwie. Z sukcesem przeprowadzili... Paweł Kredyt hipoteczny (1) Bardzo polecam. Wspołpracowaliśmy z Panem Adamem, który we wszystkim nam... Kasia Polecam (1) POLECAM wszystkim, którzy jeszcze się nie zdecydowali. Pełen profesjonalizm ,... Robert Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście! (1) Pan Sylwester człowiek mający głowę na karku, potrafiący znaleźć rozwiazanie... Iza