TO BEER OR NOT TO BEER (1) tego typu impreza odbywa się od 4 lat w Sopocie w poniedziałek.. Pomysł... monika WSZYSTKO OKAY ALE SELEKCJA SIE OPUŚCIŁA.... (2) Jestem stałą bywalczynią tego klubu od samego otwarcia.Przez pierwsze pół... ;))) CZWARTKOWA RAP IMPREZA (1) Gratulacje za czwartkową imprezę robiona przez Gracz Group! Wiecej takich... Boryna
Świetna zabawa (1) bardzo miła atmosfera obsługa , fajna muzyka gorąco polecam świetny club do... chemik tragedia (2) klub jedyne co ładny...reszta masakra...obsługa tragiczna..co do muzyki to... studenci Super (1) Jest to jeden z nie wielu klubów który ma świetną ochronę. Panowie bardzo... Ag. pozytywne zaskoczenie (1) Ostatnio pierwszy raz wybrałam sie ze znajomymi do copacabany, jest to bardzo... Pati super (1) extra muzyka obsluga sympatyczna, wszystko super, impreza przednia polecam... Marcin Polecam;) (1) Klub calkiem przyjemny. Fajny wystroj, niezly klimat, plus za pokaz z ogniem.... 2011 Urodziny Copacabany (1) Wczoraj byłem na 1 urodzinach Copacabany :) super impreza, fajny wystrój,... Rysiek Masakra (1) Zdecydowanie nie polecam tego klubu. Tłok, że ledwo można przejść już nie... Sylwia Rewelka (1) JAK DLA MNI E JEDEN Z NAJLEPSZYCH KLUBOW W 3MIESCIE. DOBREJ KLASY %%% MILA... DYGUS Niestety gdańska copacabana nie należy do klubów na jakimkolwiek(!) poziomie.. (2) Rozumiem, że jest to miejsce dla studentów, ale kluby akademickie też... magda DJ Tragedia (3) Powiem tak, Klub Moze i ładny. Wystrój i w ogóle . Ale ten DJ, zwłaszcza na... :) ... (1) ogólnie jest ok. byłam kilkarazy ale ostatnio bardzo sie rozczarowałam... po... Ola Swieto Piwo (1) Zerżneli Swieto Piwa z .... w Sopocie. Nawet nazwe te sam zrobili!! Wdac, ze... artur Tragiczna ochrona (1) Witam!!! Wczoraj zagościłam pierwszy raz w tym klubie,ogólnie wystrój jak i... Lili Swietna zabawa-rewelacja (1) Klub świetny, przemiła obsługa, jest się gdzie pobawić, muzyka do wyboru na... marta Weźcie sie ludzie Ogarnijcie!!! (1) ludzie wezcie sie ogarnijcieco wy macie do tego ochroniarza ... ciekawe co... kto zna ten zna:** super miejsce:) (1) Goraco polecam:) Patrycja