Coraz bliżej!!!!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Chciałam wam powiedzieć ,że już mam suknie!Do fryzjera ide na Jasieniu do Salonu Leszek polecam.Szukam jeszcze dobrej wizażystki zeby mnie umalowała.Oraz intensywnie mysle o prezentach dla rodziców,ponieważ bie chce dawac kwiatow.Myśle o jakimś fajnym zdjeciu na ściane,coś ala obrazek z jakimś fajnym napisem.No i jeszcze nie mam samochodu,szukam jakiegoś sportowego,ale nikt nie potrafi nic doradzić.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Coraz bliżej!!!!!!

mam jeszcze pytanko jakie winko polecacie?

Jeżeli lubisz wytrawne wina to polecam casillero del diablo, jest fenomenalne!

Ja ide za tydzien w srode do poleconej wizażystki na Ujeścisku, bardzo ladnie umalowala moja kolezanke na wesele rok temu. Moge dac znac za tydzien jak na mnie wyszlo:)

Piri, a wjakiej cenie jest to winko? Dzieki za odpowiedz

my np. jedziemy do ślubu piękną, czerwoną i sportową Alfą Romeo :) mam nadzieję, że będzie fajnie...

Ja polecam wino KADARKę, niedroga i przepyszna! My ją kupujemy na wesele.

a ja carlo rossi jest lekki nadaje sie do posiłków i zdecydownie najlepiej oceniane prez wiekszość znajomych i rodzinki z obu naszych stron-a ja mam w domku cały czas buteleczke na wieczorek jak jest lub nie ma okazji sobie lampke dobrze wypic -zarówno białe jak i różowe-oba półwytrawne-super i na wesele tez juz mamy zapasy zrobione:)

Inne tematy z forum

Pelczara Mieszkania (11 odpowiedzi)

Budynek powstaje w jednej z najlepiej rozwiniętych nowych, mieszkaniowych części Gdańska. W ciągu...

Oliwkowa Park (34 odpowiedzi)

Oliwkowa Park znajduje się w części Gdańska, która w ostatnich latach niezwykle się rozwinęła....

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2204 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....