POLECAM!!! (1) Zdecydowanie polecam! Pan doktor jest jedynym z lekarzy (a odwiedziłam ich... ja Kontrowersyjny Profesjonalista (1) To lekarz który z wielką intuicją prowadzi klienta, przewidujący konsekwencje... Małgorzata Harten ZACHWYCONA (1) Byłąm u Pana doktora na powiekszaniu ust kwasem chialuronowym. Pan przemily,... Justyna
Doktorek jest super! (3) Po raz kolejny bylam u pana dr na botoksie(efekt wspanialy),wypelnienie... Agata Samet ZMIANA (3) od 6 lat miałam różową małą zmianę na udzie wielkości ziarnka soczewicy w... lil depilacja laserowa (2) Byłam pierwszy raz od roku na zabiegu, wcześniej miałam zabiegi ale w Cosmea... aaaa Wypełnianie (2) Dr. Grabis mnie mile zaskoczył:). Zaproponował zabieg wypełniniący policzki 2... Dorota agata samet - opinia (2) panie doktorze,jest pan wspanialy!!!!polecam wszystkim dr grabiasa,podniosl... agata samet Anna - opinia (1) Polecam doktora Grabiasa. Od dłuższego czasu korzystam z usług doktora. Za... Anna Profesjonalizm, zaufanie (1) Od lat jestem pacjentką doktora, w gabinetach kosmetycznych jest bardzo... Beata Fraxel (1) Doktor Grabias jest świetnym specjalistą dermatologiem.Jestem po 3 zabiegu... Dorota WSPANIALE (2) Czuję się wspaniale bez widocznych żyłek na nogach! Ośmielona profesjonalną... grażyna kilarska dla wybitnie wymagajacych !! (2) na zabieg uczęszczam juz od wielu lat 1-2 razy w roku .(usuwanie krwinek) i... beata Alicja. A - opinia (2) polecam gorącą doktora Grabiasa! Zabieg bezbolesny i pięknie się goi! Dziękuję ! Alicja. A FRAXEL TO JEST TO. (1) Fraxel to cudowna maszyna - po 3 zabiegach wyglądam co najmniej 10 lat... Jana T. lacka - opinia (1) Polecam wszystkim zainteresowanym!!Obsługa miła i sympatyczna. Doktor Grabis... lacka