Aga - opinia (1) Do pani Karoliny trafiłam z polecenia i szczerze również polecam jej usługi Aga Jogi - opinia (1) Jest super, bardzo dobre podejście do zwierząt z problemami. Jogi Lu - opinia (1) Świetna kobieta, fachowiec pierwsza klasa. Empatyczne, poparte wiedzą i... Lu
Malwina - opinia (1) Karolina ma doświadczenie w pracy z psami schroniskowym i i psami... Malwina Kasia Załucka - opinia (1) W październiku i w grudniu brałam udział w szkoleniach prowadzonych przez... Kasia Załucka Justyna - opinia (1) Karolina to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Dzięki ogromnej wiedzy... Justyna Zofia Załucka - opinia (1) Karolina przyjechała pomóc ze zwierzakami w schronisku. Ma super podejście,... Zofia Załucka Michał - opinia (1) Miałem ogromną przyjemność współorganizować warsztaty dotyczące pracy z psami... Michał Karolina - opinia (1) Dokładnie jak w opisie - potrafi pomóc tak, żeby zarówno pies jak i opiekun... Karolina Emilia - opinia (1) Pani Karolina bardzo nam pomogła, to prawdziwa czarodziejka. Przez bardzo... Emilia Monika - opinia (1) Inicjatywa Cozapies to naprawdę wyjątkowe podejście do psa w dzisiejszych... Monika Maciej - opinia (1) Karolinę spotkaliśmy przypadkiem w drodze z dworca, po długiej podróży z... Maciej Aleksandra Prałat - opinia (1) Pani Karolina potrafi wszystko wyczytać co jest nie tak z relacjami u psa.... Aleksandra Prałat Magda - opinia (1) Ogromna wiedza na temat psich zachowań i dodatkowy zmysł do odczytywania ich.... Magda Sandra - opinia (1) Bardzo polecam każdemu, kto ma jakikolwiek problem z zachowaniem psa, bądź po... Sandra Magdalena Mizak - opinia (1) Karolinę poznałam w maju tego roku na warsztatach z psiej komunikacji w... Magdalena Mizak Ela Jerzyk - opinia (1) Miałam okazję brać udział w szkoleniu w schronisku dla zwierząt bezdomnych,... Ela Jerzyk Ania - opinia (1) Podejście zupełnie inne niż doświadczyłam dotychczas. Zna i rozumie potrzeby... Ania Monika K. - opinia (1) Zawsze profesjonalne podejście. Karolina ma dużo empatii dla zwierząt i... Monika K. Basia i Wojtek - opinia (1) Polecamy współpracę z panią Karoliną. Jest osobą doskonale rozumiejąca psy i... Basia i Wojtek