Maciej - opinia (1) Pani Karolina rozwiązała problem, jaki mieliśmy z psem w fachowy sposób,... Maciej Iza - opinia (1) Teraz wiem, co mówi do mnie mój pies, dziękuję :) Iza Joanna - opinia (1) Pani Karolina otworzyła mi oczy. Od chwili, kiedy ją poznałam, zrozumiałam,... Joanna
Agata - opinia (1) Karolina podchodzi do psów z dużym szacunkiem. Mówi prosto z mostu i potrafi... Agata Martyna - opinia (1) W usługach świadczonych przez Panią Karolinę najcenniejsze jest podejście... Martyna Sneakbal - opinia (1) Polecam panią trener. Adoptowałem psa ze schroniska o trudnym charakterze a... Sneakbal Aga - opinia (1) Po Karolinie widać, że lubi, szanuje i rozumie psy. Szybko dostaliśmy... Aga Marysia - opinia (1) Miałam ogromne problemy z agresją u psa podczas spacerów. Dzięki Karolinie... Marysia Joanna Janiak - opinia (1) Niesamowite podejście do zwierząt, ogromną wiedza i doświadczenie! Joanna Janiak Ela - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Rozpoznanie problemu przez Panią Karolinę i wdrożenia... Ela Iza - opinia (1) Karolina jest kolejnym psim behawiorystą z którym pracuję nad poprawą... Iza Polecam, polecam i jeszcze raz polecam :) (1) Mam owczarka niemieckiego po przejściach, który nigdy nie miał kontaktu z... Kasia