Credo Zakład Pogrzebowy

Zakłady pogrzebowe

Gdańsk, Adama Mickiewicza 20A

Wielkie Bóg Zapłać !!!! (3) Dziękujemy za WIELKI PROFESJONALIZM pracownikom "CREDO" Począwszy od... Maciej Kwiatkowski SERDECZNE PODZIĘKOWANIE (1) Serdecznie dziękuję pracownikom Zakładu Pogrzebowego CREDO za pełen... Rafał Pełen profesjonalizm (1) Chciałabym podziękować Firmie a przede wszystkim Panu Jarkowi za pięknie... Ewa
Pełen profesjonalizm (1) W czwartek odbył się pogrzeb mojego taty zorganizowany przez firmę Credo z... Leszek Profesjonalnie (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Credo. Spotkaliśmy się z ogromnym taktem i... Bogna Profesjonalizm (1) Dziękuję firmie za profesjonalne podejście w załatwianiu spraw pogrzebowych.... Ewa dziekuje (1) Panowie z Credo wiedzą jak podejście do ludzi w tak ciężkiej chwili.Wszytko... Wojtek pełen profesjonalizm (2) Przekazuje szczere wyrazy podziwu dla zakładu pogrzebowego... Tkacz Małgorzata Duży profesjonalizm (1) W takich chwilach jak pogrzeb bliskiej osoby to co najważniejsze, to okazanie... Tadeusz Profesjonalizm i ludzkie podejście (1) Wczoraj pożegnaliśmy mojego Stryja. Formalności pogrzebowe zleciłyśmy z... Bratanica Krzysztofa Pośpiech niewskazany (1) Wyjątkowa chwila i wyjątkowy czas dla bliskich zmarłego. A przy tym wszystkim... Marcin Podziękowanie (1) Pomoc od firmy i profesjonalna obsługa w takim momencie jak pogrzeb to... Jacek Godnie i profesjonalnie (1) Polecam wszystkim usługi tego zakładu.Począwszy od załatwiania spraw w... Katarzyna Fachowo i miło (1) Doskonały kontakt i obsługa dyga41 Profesjonalnie (1) Usługa pogrzebowa świadczona na najwyższym poziomie! Firma godna polecenia.... Jola rozgoryczenie i rozczarowanie (1) Pochowanie bliskiej osoby to wielki ból i smutek. Każdy życzyłby sobie, by ta... rozgoryczona Profesjonalizm. (1) W ostatnim czasie pochowałem na jednym z gdańskich cmentarzy parafiankę,... ks. Arkadiusz dziękuję (1) Nagłe odejście mojej Mamy odebrało mi zdolność logicznego myślenia.na... lili Dziękuję... (1) Z tą chwilą, gdy trzeba przygotować ostatnie pożegnanie najbliższej osobie... Piotr B. Gdańsk