Fantastyczne Przedszkole (1) Od kiedy mój synek chodzi do przedszkola na Morenie to wiem, że dokonałam... Uśmiechnięta mama :) Polecam przedszkole (1) Po roku uczęszczania mojej córki do tego przedszkola mogę z czystym sumieniem... Sylwester G Przedszkole jest ok (1) Moja córka uczęszcza do przedszkola od miesiąca, zauważyłam, że podobnie jak... Zadowolona mama
Polecam (1) Moja córka uczęszcza do tego przedszkola już dwa lata i jestem bardzo... Mama Drodzy Rodzice. (1) W ostatnich dniach w związku ze zbliżającym się małymi krokami końcem roku... Dyrektor Przedszkola Serdecznie polecam (1) Jestem mamą trzylatka, który uczęszcza do grupy na morenie , oddając małego w... Mama POLECAM!!!!!!!! (1) MÓJ SYN CHODZI DO TEJ PLACÓWKI 3 ROK.JA,JAK I ZARÓWNO SYNEK JESTEŚMY BAAARDZO... MAMA PRZEDSZKOLAKA Polecam... (1) Mój synek chodzi do filii przedszkola na Morenie. Jestem z przedszkola... Zadowolona mama POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM (1) Nasza córeczka uczęszcza do Cudownej Krainy już przeszło rok. Czytając... Gosia polecam (1) Decyzja o wysłaniu mojej córki do przedszkola była bardzo trudna. Długo... al Z pełną odpowiedzialnością polecam innym rodzicom ! (1) Jestem mamą czterolatka, który już drugi rok uczęszcza do Wesołego... Mama 11 Fajne przedszkole :) (1) Nie mam zastrzeżeń do tego przedszkola, córka uczęszcza tam od września z... Mama zadowolona mama (1) Polecam to przedszkole wszystkim Rodzicom przyszłych przedszkolaków.Moja... Asia B. bardzo dobre przedszkole (3) Jestem bardzo zadowolona z opieki jaką daję to przedszkole mojej córce.... jona opinia po 2 latach (1) Opinia po 2 latach uczęszczania: Przedszkole ma wiele plusów, ale po 2 latach... K.S. Wszystkim dzieciom życzę takiego przedszkola! (1) Moja córka uczęszcza do filii na Morenie. Jestem maxymalnie zadowolona z tej... M.K. Rodzinna atmosfera (1) Bardzo fajne przedszkole.Panie bardzo mile i traktuja dzieci naprawde jak... mama POLECAM WSZYSTKIM! (1) Nasz Synek jest szczęśliwym przedszkolakiem już od dwóch lat. Początkowo... zadowolona mama Super Przedszkole! (1) Polecam wszystkim "Wesołe Przedszkole" na Morenie. Bardzo ładnie wyposażona... domis Profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam filię przedszkola z Matarni na Morenie (ul.Warneńska).... aleks