Cudowny Dotyk

Salony masażu

Gdańsk, Jacka Malczewskiego 78G/2

Joanna - opinia (1) Byłam na wielu masażach ale jestem pod wrażeniem umiejętności Pani Ani. Pani... Joanna Adam - opinia (1) Polecam. Wysoka jakość, miła obsługa. Adam Monika - opinia (1) Masażystka z niesamowitą energią, potrafi zdziałać cuda. Polecam Gorąca. Monika
Monika - opinia (1) Uwielbiam masaże u Ani, zawsze dobrze wie i czuję jakiego dotyku w danym... Monika Ola H - opinia (1) Uwielbiam masaże u Ani. Chodzę od 2 lat i za każdym razem czuję, jak Ania... Ola H Paulina Lucyna - opinia (1) Byłam już kilka razy i za każdym razem jest inaczej :) inspirująco, kojąco,... Paulina Lucyna Jucha Achimowicz - opinia (1) Ania swoim Cudownym Dotykiem przenosi mnie w lepsze miejsce na Ziemi. Wracam... Jucha Achimowicz Marta - opinia (1) Bardzo polecam Pania Anne. Zadbala o to abym czula sie komfortowo. Masaz... Marta Rafał - opinia (1) Cudowne ręce . Bardzo polecam. Błogość i ekstaza. Rafał Jagoda - opinia (1) Ania to kochające dłonie i celebracja kobiecości. Doświadczyłam akceptacji,... Jagoda seweryn - opinia (1) Jestem pod wrażeniem, pełna profeska seweryn Monia - opinia (1) Po masażach u Ani dzieje się magia! Z serca polecam! Monia Mateusz - opinia (1) Bardzo mi pomógł masaż od Ani. Zapamiętam do doświadczenie do końca życia.... Mateusz Iza - opinia (1) Niesamowite miejsce, bardzo klimatyczne, pani Ania ma rewekavyjbe uwazne... Iza Natalia - opinia (1) Bardzo pozytywna, świadoma kobieta Urzekło mnie indywidualne podejście do... Natalia Grażyna - opinia (1) Masaż za każdym razem z pełnym zaangażowaniem, cudowny, relaksujący Grażyna Elizabeth - opinia (1) Miejsce piękne i klimatyczne.Ania jest cudowna terapeutką :) Elizabeth Ewa - opinia (1) Wizyta w gabinecie Cudowny Dotyk to sama przyjemność. Zostałam zaopiekowana,... Ewa IREK - opinia (1) Dotyk Anioła...:) Polecam z głębi serca IREK Marcin - opinia (1) Super masaż. Polecam. Jestem zrelaksowany i czuję się jak nowo narodzony. Marcin