Sabina - opinia (1) Jestem pod wrażeniem. W tej chwili mój nr 1 Sabina Ula - opinia (1) korzystam od kilku lat (torty, ciasta, przetwory, mini desery) , wszystko co... Ula Łukasz - opinia (1) Mieszkam obok, dosyć często zaglądam. Zawsze miło i smacznie, ludzie... Łukasz
MZ - opinia (1) Znakomite wyroby, swietna jakosc produktow, otwartosc na indywidualne... MZ Gosia - opinia (1) Nasza ulubiona cukiernia , szeroki wybór smacznych ciast i deserów. Tort... Gosia Andrzej - opinia (1) Polecam ,super ciasta ,chleb i lody ;) (porcja lodów powala rozmiarem nie... Andrzej AEK - opinia (1) Tort urodzinowy bardzo smaczny, zgodnie z uzgodnieniem. Bardzo dziekujemy AEK Sylwia - opinia (1) bardzo oryginalne i pyszne smaki polecam Sylwia Ania - opinia (1) Najlepsze torty, czuć ich smak i zapach, a nie podejrzane dodatki... Ania Leszek Lechia Video - opinia (1) Rajskie smaki tortów i ciast lody w sezonie rewelacja. Nowa siedziba we... Leszek Lechia Video R J - opinia (1) Bardzo dobry i duży wybór ciast . Smaczne , przepyszne . Do tego dobra kawa R J Klijent - opinia (1) Świetna cukiernia bardzo dobre mają torty polecam Klijent Barbara - opinia (1) Najlepszy na świecie tort pomarańczowy. Tylko i wyłącznie z Baccate. Barbara Bożena - opinia (1) Wspaniałe, przepyszne wypieki, obsługa sympatyczna i ekspresowa. Szczerze... Bożena Misiu - opinia (1) Najlepsza cukiernia w Gdańsku! Najlepszy stosunek jakości do ceny! Misiu Wanesa - opinia (1) Polecam, pyszne paczki i ciasta!! Zawsze świeże i cudnie pachnące wypieki,... Wanesa Asia - opinia (1) Najlepsza cukiernia pod słońcem. Panie zawsze pomocne, uśmiechnięte. Ciasta i... Asia Natalia - opinia (1) Kupiłam tort na urodziny, nazywał się Bueno coś przezaj.... Przepysznego ♥️ Natalia pyszne nowy port - opinia (1) Trzeba przyznać że wspaniale pieką w cenach dostępnych na każda kieszeń.... pyszne nowy port Leszek - opinia (1) Jak dla fana Lechii to właściwy wybór bo w pobliżu naszej Mekki stadionu no... Leszek