Misiu - opinia (1) Najlepsza cukiernia w Gdańsku! Najlepszy stosunek jakości do ceny! Misiu Wanesa - opinia (1) Polecam, pyszne paczki i ciasta!! Zawsze świeże i cudnie pachnące wypieki,... Wanesa Asia - opinia (1) Najlepsza cukiernia pod słońcem. Panie zawsze pomocne, uśmiechnięte. Ciasta i... Asia
Natalia - opinia (1) Kupiłam tort na urodziny, nazywał się Bueno coś przezaj.... Przepysznego ♥️ Natalia pyszne nowy port - opinia (1) Trzeba przyznać że wspaniale pieką w cenach dostępnych na każda kieszeń.... pyszne nowy port Leszek - opinia (1) Jak dla fana Lechii to właściwy wybór bo w pobliżu naszej Mekki stadionu no... Leszek Ewa - opinia (1) Przepyszne torty, bogata oferta słodkości, elegancko wyeksponowane. Poza tym... Ewa Bumbox - opinia (1) Bardzo dobre torty w bardzo przyzwoitych cenach. Bumbox Łasuch - opinia (1) Ciasta i torty coś pysznego. Przyznaję że jestem wybredna i trudno mnie... Łasuch Z klasą (1) To miejsce daje możliwości dla dzielnicy! Zadowolony Tort weselny. (1) Na cukiernie Baccate trafiliśmy podczas targów ślubnych. Już w pierwszej... Anna Najlepsze z Trójmieście (1) Polecam torty! Mistrzostwo świata! Ola badziewie (1) Ciasto stare, nic mi nie smakowało, obsługa daje wiele do życzenia, nie... Magda Pyszne piękności, piękne pyszności:) (1) Pyszne, piękne, po prostu przewyborne! Urszula Tort bardzo ładny i przepyszny! (1) Zamawiałam torcik na małe wesele, troszkę się stresowałam czy dojedzie jak... Asia Rogowska Pyszny i piękny tort, polecam! (1) Zamawiałam w Cukierni Baccate tort na chrzciny córeczki i jestem bardzo... Miśka smaczny tort (1) Bardzo dobry tort, zamówiłam na roczek córci i był bardzo smaczny jak i... jola pyszny tort (1) Zamawiałam w tej cukierni tort weselny i był przepyszny! nie za słodki,... Monika wspaniała cukiernia,niema lepszej w trujmieście (1) Smaczne torty,ciasta,obsługa,wszystko świeżutkie w wysokiej półki,warto... Marleta Cukiernia warta polecenia! (2) Bardzo smaczne wyroby, przy jednoczesnej wysokiej jakości estetycznej.... Marcin