Ewa - opinia (1) Przepyszne torty, bogata oferta słodkości, elegancko wyeksponowane. Poza tym... Ewa Bumbox - opinia (1) Bardzo dobre torty w bardzo przyzwoitych cenach. Bumbox Łasuch - opinia (1) Ciasta i torty coś pysznego. Przyznaję że jestem wybredna i trudno mnie... Łasuch
Z klasą (1) To miejsce daje możliwości dla dzielnicy! Zadowolony Tort weselny. (1) Na cukiernie Baccate trafiliśmy podczas targów ślubnych. Już w pierwszej... Anna Najlepsze z Trójmieście (1) Polecam torty! Mistrzostwo świata! Ola badziewie (1) Ciasto stare, nic mi nie smakowało, obsługa daje wiele do życzenia, nie... Magda Pyszne piękności, piękne pyszności:) (1) Pyszne, piękne, po prostu przewyborne! Urszula Tort bardzo ładny i przepyszny! (1) Zamawiałam torcik na małe wesele, troszkę się stresowałam czy dojedzie jak... Asia Rogowska Pyszny i piękny tort, polecam! (1) Zamawiałam w Cukierni Baccate tort na chrzciny córeczki i jestem bardzo... Miśka do poprawy (1) W tłusty czwartek pączki po 2,20zł ale ciasto bez szału. Natomiast ciasta z... zawiedziona smaczny tort (1) Bardzo dobry tort, zamówiłam na roczek córci i był bardzo smaczny jak i... jola pyszny tort (1) Zamawiałam w tej cukierni tort weselny i był przepyszny! nie za słodki,... Monika wspaniała cukiernia,niema lepszej w trujmieście (1) Smaczne torty,ciasta,obsługa,wszystko świeżutkie w wysokiej półki,warto... Marleta Cukiernia warta polecenia! (2) Bardzo smaczne wyroby, przy jednoczesnej wysokiej jakości estetycznej.... Marcin GORĄCO POLECAM (1) Najlepsza cukiernia w Trójmieście! wszystkie Sowy itp chowają sie przy Was.... Magda Same Pyszności !! (1) Serdecznie polecamy! Przepyszne ciasta i torty - nigdzie nie ma lepszych!... Angela Obłędnie! (1) Pyszne ciasta-w szczególności polecam sernik z malinami z mascarpone-poezja! aliz20 Dobra cukiernia,polecam (1) Bardzo miła obsługa,duża oferta ciast i tortów szczególnie dla... Wiesiek EWA - opinia (1) Najlepsza cukiernia w Trójmieście. Kupuję tylko w tej cukierni,a torty to... EWA