Przepysznie! (1) Jestem wielkim fanem drozdzowek z makiem oraz serem , WIELKIM! Moja corka... Grzeg Zadowolony (1) Naprawdę dziwię się tym opinia. Cukiernia przyjemna. W fajnym miejscu.... Staly klient obsługa w Pruszczu (1) Ignorancja, brak dystansu. Bzdury. Pani twierdziła, że przed Wielkanocą... Anna
pozytywnie (1) Kawka dobra, ceny przystępne, jakoś produktów też bardzo dobra. Polecam :) kobieta zła ocena ... (1) Daję ocenę 1 za obsługę. Gdy weszłam do lokalu Pani siedziała na zapleczu i... turystka po otwarciu było lepiej,zdecydowanie popsuło się (5) Po otwarciu chętnie chodziłam tu na kawę z ciastkiem,lody.Po dłuższej... gdańszczanka Polecam!!! (1) Czytam, czytam i nie mogę uwierzyć w poprzednie opinie. Ja bardzo lubię... Zadowolona klientka Cukiernia (1) Drożdżówki z serem przepyszne ! Polecam kawę mrożoną, bardzo dobra a cena... Kasia kawiarnia (1) Ocena dotyczy tylko kawy i obsługi. Kawa bardzo słaba, lura jednym słowem. W... Pawel Masakra! (2) Jednymslowem powiem masakra..jakis czas temu kupowalem tam chleb orkiszowy i... Sebastian Doskonała cukiernia (1) Doskonałe ptysie, całuski, eklerki. Z cukrzanych rzeczy to moja ulubiona... Tomek Zepsuli mi tłusty czwartek. Nie wrócę tam nigdy! (1) W tłusty czwartek kupiłem tam 24 pączki. W końcu tłusty czwartek jest tylko... Utracony klient Rewelacja (1) Moim zdaniem jest to najlepsza cukiernia w całym Gdańsku!!! Mają bardzo duży... Emilka