Cukiernia W-Z

Cukiernie i piekarnie

Gdańsk, Słodowników 1

Kasik_2034 - opinia (1) Ciasta i torty przepyszne, mój ulubiony torcik truskawkowy :) Niestety... Kasik_2034 Lech - opinia (1) Przez miesiac styczen/luty bylem 4 razy w g,7,30do 8,30, wz barkery,... Lech Żaba - opinia (1) To cukiernia w której od lat kupujemy słodkości i przepyszne torty na różne... Żaba
Małgorzata - opinia (1) Najlepsze drożdżowe ciasta! Rogale, drożdżówki, strucle, babki, pączki -... Małgorzata Katarzyna - opinia (1) Powinni miec gwiazde na niebie za jabłko w ciescie ! Katarzyna Hanna Salamon - opinia (1) Cukiernia od lat na rynku.Nie będę ukrywać ,że to cukiernia mojego... Hanna Salamon Helena - opinia (1) Pyszne tortu i ciasta jak u mamy. Sympatyczny właściciel z poczuciem humoru.... Helena Jolanta - opinia (1) WZ-ka zawsze trzyma poziom - świeżo, na dobrych produktach, ciasta jak domowe... Jolanta Madzia - opinia (1) Kupuję od dziecka ich produkty, nigdy się nie zawiodłam. Najlepsze pączki i... Madzia Piotr - opinia (1) Po prostu super . Jakość, obsługa i ceny. Piotr Elaszka - opinia (1) Polecam, tradycyjne smaczne ciasta Elaszka Anna - opinia (1) Najlepiej odwiedzić główną siedzibę na Słodowników, największy wybór i czynne... Anna Janusz - opinia (1) Świetna jakość, zawsze tam kupuję torty na imprezy i nigdy się nie zawiodłem! Janusz Genialne (1) Super ciasta jeszcze lepsze torty. Polecam polecam polecam Edyta Dobre ciasta, słaba obsługa (2) Niestety niemiła i nieuprzejma obsługa podczas każdej z moich wizyt sprawiła,... Paweł slodownikow - obsluga (1) obsluga w cukierni na ul. slodownikow pozostawia wiele do zyczenia. bardzo... sasiadka Kris (1) Pyszne ciasta i drożdżówki w rozsądnych cenach. Bardzo miła obsługa Krzysztof Olejki! (1) Kupiłam dzisiaj dwa ciasta, oba z dodatkiem obrzydliwych, śmierdzących... Maria Tort pomaranczowy (1) Bardzo dziękuję za pyszny tort pomarańczowy !Znam cukiernie od dziecka... Irena Irena (1) Witam ponownie moi kochani Espoo 25,12.2016, Bardzo wszystko... Irena