Cukiernia W-Z

Cukiernie i piekarnie

Gdańsk, Słodowników 1

Dobre ciasta (1) Kiedy jestem w pobliżu to zajdę by kupić naprawdę dobre ciasto, dzisiaj... stała klientka Wspaniałe miejsce! (1) Uwielbiam cukiernię WZ! Zawsze świeże i smaczne produkty, polecam zwłaszcza... Ja Dzienkuje bardzo dosiego roku calej zalodze (1) Bardzo serdecznie dziekuje wam wszystkim,calej zalodze w-z z Gdanska... Irena Gnerowicz
Ciastak francuskie z jabłkiem & rewelacyjne torty!!! (1) Witam! W pierwszej kolejności chciałabym powiedzieć, iż jestem w szoku - w... Domka najlepsza w Gdańsku (1) Nie spotkałam lepszej cukierni - pączki z wiśnią - mistrzostwo! Miła obsługa,... len Słodkości dla każdego!!! (1) Rewelacyjne słodkości , znam od lat tą cukiernię i muszę przyznać iż... Lolitka Piękny nowy sklep ale..... (1) Piękna cukiernia WZ po remoncie, lecz obsługa chyba żyje jeszcze w PRL-u....... klientka W-Z obsługa jak za prl... (1) Choć jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia, bo Pani około 50tki jest... Aga Pychotka (1) adłam różne ciasta m.in. w-z, cappuccino i wszystkie mogę polecić. Ciasta... Liczi mmmm słodki RAJ :) (1) Po raz kolejny dziękujemy za przepyszny i śliczny torcik. Na pewno ponownie... Anna i Piotr Przepysznie! (1) Jestem stałą klientką. Nigdy się nie zawiodłam. Pysznie, świeżo... i tak... Alina Fenomenalna cukiernia! (1) Znam W-Z-kę od lat, ale ostatnio zamówiłam ciasta na wesele, wszyscy... Ewa. od wielu wielu lat (1) i na zawsze. przepychota! nie zadne fabryczne typu sowa czy szydlowski itp... tcharco Marta - opinia (1) Polecam,wyroby smaczne/domowe/,pączki rewelacja najlepsze Marta Magda - opinia (1) Tłusty Czwartek tylko z W-Zką :D Magda MMMMM NAJLEPSZE PACZKI W MIESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) MMMMM NAJLEPSZE PACZKI W MIESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MADZIA Polecam z czystym sumieniem (1) Dzis tłusty czwartek a kolejka, jak zawsze w ten dzień, na godzinę stania.... Michał POLECAM TĘ CUKIERNIĘ. (1) Cukiernia W-Z ma naprawdę bardzo dobre wyroby cukiernicze. Korzystam z ich... Krzysztof Wilczyński jedna z najlepszych cukierni w Trójmieście (1) Polecam zwłaszcza torty - lekkie, z delikatnymi kremami, ale o zdecydowanym... cantara Pączki (1) z*******E PĄCZKI !!! Maro