cukiernia z klasą (2) cukiernia którą zna mój ojciec i znam ja od dziecka. Bezy z kremem kawowym i... michał Pani Ania ;) (2) szukam dziewczyny, która w majówkę 2011 roku pracowała... w cukierni sowa na... :) Najlepsza! (1) Uwielbiam ich paszteciki i torty z jagodami. Ogólnie nie przepadam za... Mika
Moje ulubione ciastka (1) Nie jestem mieszkanką Trójmiasta, ale zajeżdżam tu właśnie ze względu na... Adriana Pomyłka w napisie na torcie (1) Otrzymałam w efekcie tort na inną okazję niż zamawiałam. Jak dla mnie żenada Mamuska Popsuło się bardzo! Kupiłem ostatni raz. (1) Prawie na każdą imprezkę kupowałem ciasta w Stefance... Poprzednio z pół roku... Tomasz W. Podziękowanie :) (1) Cukiernię Stefankę znam od dziecka, na różne okazje kupowała w niej ciasta... M.M.S. NIE POLECAM!!!! (3) Zamówilam dla dziecka tort ze zdjeciem i szczerze odradzam zakup w tej... Aleksandra biedroneczka - opinia (3) Korzystałam z cukierni w Galerii Madison,zamówiony jabłecznik na ciepło był... biedroneczka NIEŚWIEŻE CIASTO (2) Po raz trzeci akurat na Szadółkach kupiłam nieświeże ciasto!!!!!!!!!!... Rozczarowana Po raz drugi porażka. (1) Bardzo mi przykro, ale już drugi raz kupiłam ciasto z pleśnią. Za pierwszym... Monika spleśniało ciasto (2) no cóż, placek rabarbarowy zapowiadał się wspaniale a dostałam na Długiej... tojtoj niesolidność (3) Taki powinien być dopisek na logo cukierni. Gdy cukierni jeszcze w Gdańsku... klintka Sprzedają stare torciki !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Sprzedają stare torciki !!!!!!!!!!!!!!!!! W dniu 02.06 około godz.19 kupiłem... Stały klient kasia_050302 - opinia (1) Nie polecam tego miejsca gdyż mam niemiłe wspomnienia z tej cukierni. Nie... kasia_050302 pomyłki i brak kompetencji sprzedawcow (1) Zamowiłem Tort na 4 Urodziny Synka,mimi faktu,ze na realizacje zamowienie... Maciek Super obsługa (1) Super obsluga bardzo mila Anetka zgadzam sie z przedmówca, (1) pączki , drożdżówki i inne ciasta rzeczywiście prawdziwe nie dmuchane jak... Misia dostajesz nie to za co płacisz (1) w cukierni WZ kupowałem kilka lat dwa lata temu zamówiłem tort truskawkowy... Jan J Zakłócanie ciszy nocnej (1) 30.06.2011 o godz. 01 w nocy pracownik piekarni stał czarnym mercedesem kombi... mieszkaniec Brzźna